何洛瑤 sica 討論區 (3) 恭喜西卡子獲得叱咤生力軍女歌手銅獎&叱咤追星女歌手金獎

397 回覆
33 Like 49 Dislike
冇人講咪你講
席B

12:30上903
cls
返工miss左
謝ching
公子會
903 1630訪問
miss席 有冇重溫
問chok9 佢應該有錄
原來100毛仲有好多人睇
咁快就45k views
不嬲都多人睇 但就係唔多見人講
https://youtu.be/Oc9ZmVMyv6w?si=r3eoJ-p0r3tN7I4Z

上Chill Up合唱挑戰《再見有時》
https://www.instagram.com/p/C6-gnnbP1DY/?igsh=M3N6bDA5NmI5eDZw
Sica同Larry一齊演出會唔會尷尬架
各位fan屎🍃大家好,一年一度大日子席誕又嚟了🤩
好抱歉話俾大家知,今年Angel方加,席誕正日牙席唔喺香港🥺
不過流會已經為大家準備咗小小席誕應援,等大家可以一齊熱烈慶祝🎉

🌟○○○○ ○○站應援
今年流會準備咗一站○幅以新單曲《經痛不及我心痛》為主題嘅靚靚應援○○○俾大家打卡,大家打卡之餘不妨考考眼力,搵下隱藏咗嘅彩蛋啦!
📍地點:○○○ ○○○○ ○○站
🗓️日期:17-30/5/2024
*打卡請注意行人道路安全並遵守交通規則*

🌟○○○○○○自拍亭應援
○○○○○○自拍亭將於以下期間提供「sica生日應援相框」,就算牙席嚟緊嘅日子唔喺香港,各位fan屎都可以同牙席同框自拍!
📍地點:4MK (地點已confirm 只是唧牙膏)
🗓️日期:22-26/5/2024
*請留意店內收費,以店舖公佈為準*

🌟流會○○○○
適逢牙席啱啱推出新單曲《經痛不及我心痛》,流會今年特意設計兩款○○,並配以貼♥︎包裝,極具收藏價值。
*有關○○款式及購買詳情,請留意本tg群組、流會&應援ig稍後公佈*

快啲擠多啲牙膏啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞