我懐疑Carousell d買家係機械人回覆黎

122 回覆
75 Like 5 Dislike
好多人係咁出價話買
之後又講一大堆九唔搭八既野
之後就冇下文
好得人驚
最鍾意話有興趣,跟手冇下文
勁多壓價狗,已經賣到好平
件野先賣3、40蚊 都要壓我10蚊
仲要唔係得一個買家係咁 個個都要壓價

我同一個價錢放上FB谷賣 完全冇議價
仲要好多人想買
高汁好多

仲要好多人想買
高汁好多

賣件野300蚊,條友問可唔可以平少少,跟住開價180

仲要好多人想買
高汁好多

試過件貨99%new 賣$150 條友開價$100
仲cap埋第二個賣家既圖比我睇 話人地全新賣$150咋
on99 人地咁平咪同人地買囉 cap比我睇做乜鳩
最撚憎人開On9價
講價唔係問題 我賣對鞋二千 你想平三舊可以接受
有啲就一開價平成一半

一係就連少少錢都要講
屌你我賣隻Game 70蚊 果廿蚊都要講價
屌我走去送俾人都無咁嬲 正乞衣黎

仲要好多人想買
高汁好多

認同 我遇到個個仲要態度勁差on99
我頭先賣左報錶俾一個巴基斯坦後生仔
好surprise見到佢個下
我頭先賣左報錶俾一個巴基斯坦後生仔
好surprise見到佢個下

隻錶
我懷疑根本係媒扮有興趣釣住你繼續賣野
caurosell真係超低質

我都覺
原價千鳩幾銀既野賣$800 佢一野壓到$400 仲話外國$400買到既野你咁貴實冇人買啦

笑而不語

仲要好多人想買
高汁好多

啲人迫賣家同佢交換一樣野 講下講下話睇中第二樣 第三樣 第四樣 不停話要換 但其實 佢冇吸引同值錢既野可以同我換

乜唔係為左換流動資金? 仲要佢出既係夾公仔機既公仔 想換我啲貴野

仲要好多人想買
高汁好多

試過件貨99%new 賣$150 條友開價$100
仲cap埋第二個賣家既圖比我睇 話人地全新賣$150咋
on99 人地咁平咪同人地買囉 cap比我睇做乜鳩

有人話佢上次260$ 可以訂到 話唔可以過呢個價
訂到就唔駛係咁搵啦 仲話朋友有興趣 但交收既 咪又係佢
有冇見過個looking for uni 既藍 黑水筆
然後同佢講有全新 佢再問幾次係咪全新都算啦 再冇開價俾我就話要約交收
然後 話自己係學生 只係比到四蚊買一枝 (原價都成9/10$ )
學生買文具既開支 唔重要架咩?
如果冇筆直 點解仲要買貴筆
如果有筆直 佢咁做慳埋慳埋啲錢 做乜呢?
其實真係收得到4$ 一枝?
乜嘢認證都唔洗冇 係會多on9 架喇

無意映射連登
想賣美食節VIP票.. d人話5蚊張...
原價都45仲要排幾個鐘隊啦!

比5蚊佢叫佢買張返嚟
大大話話都應該賣過幾千蚊野(超過30樣野)
好多都係一開波壓價多~
但係個平台算幾好~
有時係一放上去~唔駛半日已經約好時間交收
周圍都有,肥花果堆廢中成日話有心買,賣4千 叫我2300放俾佢
平時遇著呢啲乞衣都多數唔應
呢個我即刻屌鳩佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞