美股認真討論區 MMMCDXLVII

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
holiday effect
$12x 嗰時又唔見你咁講撐 me ?
未批 啲人吹話今日/聽日批
我已經分唔到holiday effect 係星期五特價定係星期五加價?
bcuz I learnt therefore I know
why blame me when I do not know
Btc變避險資產
又post假新聞?
不過我認真
呢度有兩個傻佬成日喺度講holiday effect
如果你認識依樣嘢 + dec vx 大減價
你睇呢個世界嘅會即刻唔同咗
應該要check下JAL 有冇能力避開海保架機先

太黑睇唔到唔係理由lor
4793SL 怕你
睇你事前定事後解讀
踩正條界SL 你實俾人打
超撚熊
原來從前誰也有錯 原來沿途誰都心多
痛恨過 卻記得清楚 浪漫怎麼經過
算甚麼 曾在軟弱時 其實得不到你認可
若那日你沒離棄我 已是某段情歌
螞蟻集團上層股東重組後,馬雲不再擁有一致行動人共同行使股份表決權,失去螞蟻集團的控制權。因應最新重組變動,6家港股同日申報,馬雲、胡曉明、井賢棟、蔣芳在公司的實益「清零」。

今日申報馬雲最新權益清零的公司:
股份 馬雲等原有權益
亞博科技 (08279) 55.71%
北京友寶在線 (02429) 19.84%
合肥維天運通信息 (02482) -H股 22.17%
阜博集團 (03738) 5.16%
雅仕維傳媒 (01993) 7.36%
眾安在綫 (06060) 10.74%

據相關公司公告,雖然雲鉑投資不再是杭州君瀚的合伙人,而馬雲續持有杭州君瀚的20%權益,但馬雲等不再被視為公司最終控股擁有人。

就咁睇圖都溝到好晞下
TSLA
直線抽升
美股做淡耐唔耐就夾你幾個月,都係入Yang仔淡中丐穩陣
T車
4786 過到先
maui燒完啲人都係照去
有啲變左homeless住係沙灘
遊客就係到陽光與海灘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞