中國國安稱據綠光抓到外國租客間諜 分析料將進一步嚇跑外資

21 回覆
12 Like 2 Dislike

應該搵緊佢
綠光 ET 間諜啫,唔使大驚小怪
之前武肺來自外太空都噏得出啦

傻眼!中國學者:新冠病毒從太空墜落

https://tw.news.yahoo.com/%E5%82%BB%E7%9C%BC-%E4%B8%AD%E5%9C%8B%E5%AD%B8%E8%80%85-%E6%96%B0%E5%86%A0%E7%97%85%E6%AF%92%E5%BE%9E%E5%A4%AA%E7%A9%BA%E5%A2%9C%E8%90%BD-024559781.html
鬼佬無個好人,咱們中國人要自強
無定向喪心病狂小學生
擺到明就係轉移目光嘅手段
盲眼佬都睇得出
就快國安會好似義和團咁殺鬼佬強姦鬼婆。

外國人一日清零

用綠光偷拍嘅原理係乜,呢單嘢跟咗兩日都見唔到有解釋

佢地編制既科幻故事,連大陸人都唔信,問過幾個大陸朋友,佢地話外國武器先進幾十倍,點會有雅致去偷影呢啲砂煲罌罉,仲要發綠光
有個鬼佬屌緊彭麗媛個閪
Set咗cam拍緊國母塊軍事用牛肺
習近平戴帽戴到發出綠光
唔係話捉到間諜會有50萬咩?

紅光

唔怪得無線mouse都要禁
韓林兒係英國用CSL Plan會唔會貴過香港果個
https://lih.kg/3398178
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞