不得不承認 LE SSERAFIM係當代最強

496 回覆
226 Like 212 Dislike
我produce 48果陣都覺得佢好撚好J
但而家就覺得佢唔太好睇
而家全球計最紅係NJ(雖然我都唔知點解, 歌好聽+大公司加持, D成員又成日講英文, 歐美係吃香, 但成員唔太出眾, 壓場感唔夠, 暫時賣Y2K CONCEPT, 今年年尾大獎拎到手軟, 人氣TOP1)

第二係IVE(韓國本土應該高過NJ, 歌好聽+不過細公司, 但成員有雙塔壓場, 另外4個都幾有特色, 日韓台中港人氣都好高, 最新出既歌反應一般, 要睇下次CB可唔可以再上返TOP1)

之後下面既AESPA, LE SSERAFIM, (G)I-DLE都幾紅
同啲鏡粉一樣唔認衰仔
錯啦新牛國內都係屌打
而家LE Seaseffim 都開始超車IVE
IVE最大問題係另外幾個都勁冇特色靠DIVE圍爐吹奏
新歌反映一切
反而LE serfgarfim 除咗chaewon其他幾個都有料
U on9 sakura 最正
聽完佢地唱live,真係得啖笑
同埋新牛紅都唔知點解?
妹豬夠靚女歌夠好聽已經解釋哂啦
壓場感IVE嗰幾件路人有咩?
始終歌夠好聽先可以笑到最後
LE serfgfasfim 都醒水出返啲好歌
IVE 呢啲靠一兩個成員壓場歌唔好聽既團好快玩完
兩個韓妹唔識分
有冇教學
IVE其他幾個都叫冇特色?
你唔識欣賞就話人冇特色 你冇嘢呀嘛
IVE有雙塔唔覺會好易完, 綜藝又得
新牛壓場感
咪係
唔識貨
IVE新歌 打榜live d view數都唔錯啦
係個mv 冇人刷姐

冇特色,師兄你指上台表演定性格定其他先
IVE雙塔 = mirror雙塔

鍾意IVE / mirror 必定 鍾意雙塔

討厭雙塔 未必 討厭IVE / mirror

會唔會掉返轉
Chaewon 先最有料
但允真都唔差

可惜櫻花真係老左d
如果係後生d, 用上一團個狀態真係屌打所有人
識貨
乜鳩
得一個煩
除左sakura 其他幾個都有料
你老母臭閪
無人識呀⋯⋯咩mirror
你下面同真材實料已經兩個。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞