日本妹produce 101有冇人睇?(2)

743 回覆
2 Like 5 Dislike
兩套衫真係唔知邊套算好睇啲
加藤心唱得好唔穩下,個key走走地,把聲又弱
佢好明顯同其他人差一截
首日17萬,不過不失
https://youtu.be/mOzZZf-lL3M?si=Lo7l6PggULDyYGIM

好難聽一開始嘅祥哥醜到嚇親我
覺得cocoro染黑返啲造型立刻師奶左
祥哥同祖藍都攞命

本身覺得Click都唔係好聽,點知Sugar Bomb仲難聽
初動應該有廿五萬+,都係一線女團figure
以開咗咁多場fan meet 有premium event
又有ms cdtv mcd其實呢個成績真係好一般
仲要係出道單 理應係最多死忠願意衝嘅

我睇返佢哋ig like 同直播人數 都比成團嗰陣跌咗好多
咁搞法第二單如果冇hit歌銷量只會繼續跌
究竟嗰陣班jk 鍾意佢啲咩 仲要投到第二名出道
我覺得佢宜家仲醜過節目嗰陣…
都估到佢會出道但第2名真係
芹菜疑似簽咗 143,同 143 CEO 互 fo 咗

(Limelight 間公司,亦即係 Kep1er 舞白同睿序嗰間)
比kokona嚇親
點都好過阮兆祥同王祖藍先
呢個真
可能因為係公司揀嘅人
佢地嘅風格唔會差太遠
四個都啱走型格路線
其實都幾撚仆街,ME:I 出道唔夠兩個月就即刻推另一團,仲要安排晒 KCON 出道 MCD 打歌,年尾啲新人獎又要爭,Twitter 嘅日本 YOU:ME 屌撚到飛起
唔仆街就唔係lapone啦
當初JO1 出道未夠一年就搞第二季 咪又係被人鬧
Lapone 不嬲唔會理啲人點鬧
LPN啲操作不嬲都係咁謎
感覺上二團少左好多前期宣傳
唔知係想快啲推佢地出嚟定對班女太有信心
但無論如何 呢個時間點出一定會引起YOU:ME嘅不滿
不過boys planet嗰邊都出EVNNE
仲以為大家已經睇化
evvne係jellyfish推出同營運,唔關營運zb1既wakeone事。
我知營運唔同
但幾乎係wakeone同樂華商業聯姻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞