鄧炳強:黎智英案下周一開審 將會搜查旁聽人士及派出爆炸品搜索犬

17 回覆
0 Like 13 Dislike
鄧炳強又指,黎智英案將於下星期一在西九龍裁判法院開審,警方將會搜查旁聽人士和接受X光掃描,並會在法院周邊加強巡邏和派出爆炸品搜索犬。

https://hk.news.yahoo.com/%E5%9C%8B%E5%AE%89%E8%99%95%E6%87%B8%E7%B4%85%E9%80%9A%E7%B7%9D%E4%BA%94%E5%90%8D%E6%B5%B7%E5%A4%96%E6%B8%AF%E4%BA%BA-%E9%84%A7%E7%82%B3%E5%BC%B7-%E5%85%A8%E5%8A%9B%E9%80%9A%E7%B7%9D-080907810.html
除左繼當年同胞勿近之外
其實香港回歸之後有冇真係試過有爆炸品
買幾多到時真係會搜到有爆炸品?
佢講到黎智英十惡不赦咁
不如係老人台直播埋啦
肯定有領事去
應該會有好多外國領事去做旁聽師
到時實成堆人未天光就去排等班鬼佬入唔到場
十成係
是但啦,話之你出埋坦克
我信今次一定又搜到,不過捉唔到人
曬馬
星期日晚應該仲會搜到軍火

未來人上
on9 唔係扮
自己會唔會落場幫手聞
南亞鬼收1000$ 霸晒位,唔比外人入
有都應該係呢兩日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞