LoveLive! Superstar!! ラブライブ!スーパースター!! 2期完結3期等待區 (7)

735 回覆
1 Like 0 Dislike
見啲㗎仔講如果換ゆいくま/さくえも可能會更好2期生人氣差啫都唔使趕盡殺絕嘅

同埋リエラジ4月開始有新corner,我估會三期生未必再係常駐
2期同3期個差別待遇都太大
啫係由lieradi去左FM個邊常駐 有咩分別
話說what a wonderful radio 同3期生都冇咩關係 洗唔洗改埋名
弱弱想問蓮團點解好似特別高人氣 動畫又暫時未出
睇live嗰陣虹團人氣反而比咗下去
主因
https://youtu.be/IHSUgM4rVQg?si=bQWlSR5oRM7_g7X2
上次異次元好多人中毒
我原本都淨係P
睇完異次元先執返love live
今次都係飛過去主要係睇蓮

蓮團有綜藝同3D live
game故事基本上當佢動畫
基本上每個禮拜日日都有新content keep熱度
準時禮拜五綜藝禮拜一radio
同埋啲女之間chemistry 好好
Cast同個皮都係
故事角色寫到好gay🏳️‍🌈
Cast都係好朋友🏳️‍🌈
同埋多後生靚女
我見解係咁

對蓮真係冇太大興趣
要睇下嘅都最多係CB組
但係個個勁迷嘅Holiday同残陽又唔係特别鍾意 ,都係水彩世界同謳歌爛漫啱啲
個存在就係錯咗
自己做爛咗執唔返,就推3期好過
謝解答
本身有聽下蓮團啲歌 曲風都幾啱feel 同之前幾期明顯唔同
不過要玩game睇劇情 對日文渣渣黎講有難度
cb仲有眩耀夜行,不過甲子園冇唱
我淨係睇外景,2次元等動畫化再算
虹揀啲歌有啲kick
人哋個個都玩rock系,Azuna同Q4唱啲咁柔和
仲要唔轉歌單,爭咗啲囉
始終對星團以外嘅都冇興趣
2期人氣真係好唔掂? 之前去睇live見現場都好興奮咁
上次炎上嗰個投票
Catchu嗰兩首嗰現場唱得high過CD好多
中毒係到狂loop
最衰archive影唔到牙pay係到自轉
仲有隻nonfiction
Alternate 神曲
pay子嗰句「止めないで 逸る鼓動を」每次都巧C伏
個造型ok醜….
老撚咗10年…
啱啦 鬼妹係早熟d 依加個樣已經係最top 之後好易老 你當睇十年後既pay
上次就洗衫板,今次就變老
鬼妹溝咗亞洲襟老啲嘅
例如lynn咁30仲出緊寫真
牙pay今年先成年仲有排睇
Barbie feel
美東的朋友有福了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞