頭先老細係咁叫我地望上面 都唔𠹌知做咩鳩。。。

65 回覆
6 Like 58 Dislike
去寫

翻上去啦
而家
咁我宜家開始改啦
而家?
我而家屌你老母臭化閪呀
你又未見過樓主
喺極少資訊嘅情況下作出推斷,咪已經係唔合理囉,點樣合理推斷啊?

你平日係咪會幫老闆捉住條巨龍呀

見到呢對公公婆婆 我即刻想做尖了
https://lih.kg/BeuLxwX
#996 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
被人撚到改名
使唔使咁自大?
話你人品有問題真係冇講錯
你又未見過我
喺極少資訊嘅情況下作出推斷,咪已經係唔合理囉,點樣合理推斷我自大啊?
我冇話係合理推斷喎
上個網都要比晒證據做合理推斷?我覺得你人品有問題咪覺得你人品有問題囉
Btw你自詡為邏輯大師、講嘢有根有據,解釋到點合理推斷到我扮唔喺香港時區未?
你話唔使呀嘛
同無賴講野洗撚俾證據?
咁你話我扮唔喺香港時區又比到證據未? 有冇我出入境紀錄?你係耶穌知道我係扮?

網上9up咪9up,我唔似得你包裝到合理推斷
由我自己講 我梗係話自己合理
唔通話自己唔合理?
你都on9
咁咪即係你都9up囉,話我9up唔俾證據係無賴你話緊自己?

1. 你係耶穌,識讀心術
2. 你係外星人,有先進科技
你到底係邊個?
我一早大把俾左大把推斷/解釋/證據
你要扮唔明扮睇唔到我都無計
起碼其他人睇到你係on9

不過有人以為改個名就暪天過海
個post完左就改名 此地無銀

好過你成個post都講唔出gym撚對你做過啲咩
引致你咁憎gym撚
你又未見過我
喺極少資訊嘅情況下作出推斷,咪已經係唔合理囉,點樣合理推斷我因為個post完咗先改名?
個post未完你未改名
完左就改名
洗撚推斷
個post完咗我都唔係第一時間改名喎
我又見到條煩膠又有條友把柄咪即興改名
喂呀邏輯大師,你到底係咪擁有外星科技 遠程讀取到我心智姐?
此地無銀到 你連否認都唔敢
你現實已經毒撚
上網都無PR
你都幾撚失敗

日日坐輪椅護關節你就叻
我不嬲認我9up,但今次唔係因為為咗冇人認得我所以改名喎。我改完名真係追擊緊條友,又唔係齋改

講到唔認,反而係你唔認自己9up,話自己講嘢,梗係話自己合理,唔會話自己唔合理。
邏輯大師你講嘢咁有根據,我扮唔喺香港時區嘅證據你到底比到未啫?耶穌就話識讀心術啫

唔使拎我係毒撚嚟攻擊我,我一直都話自己係毒撚,依家就係連毒撚都睇你唔起,你反省吓啦
洗撚被毒撚睇得起我?
好撚稀罕咩
死毒撚
你駁唔到人先認自己9up
好撚廢 俾人撚左一個po就投降
仲要改撚埋名潛水
厚面皮嚟講 你都幾無用
佢意思係vlookup
你咪繼續屈囉,同你屈我扮喺香港時區一樣咋嘛
邏輯大師俾到我我個出入境紀錄未啊?你係咪識得讀取我心智呀?
合理推斷你老母俾人強姦咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞