荃灣有咩推介???唯一米線??嘉樂冰廳???

421 回覆
1 Like 29 Dislike
巴巴站
齊柏林熱狗
金坊都唔錯

金坊好食呀但排好耐同埋啲位好逼 特別天氣咁熱好辛苦
巴巴站唔知點解啲野仲賣得貴過尖沙咀
burger大家又有冇咩推薦
以前大食部羊肉堡抵食呀,仲要好食,不過已經消失左
有冇人食過大壩街尾 新開有間食日式炸牛肉?

食過 叫做"秘"
吉列牛同埋黑松露牛都有試
我覺得貪新鮮未過試呢樣野可以食下 叫做近近地
但特登係出面去食就唔洗 另外本身係日本試過嘅話都唔洗 好易失望
九龍區個啲吉列牛質素好啲

見好似幾好
但唔平所以未去
即係唔洗試

狗都唔屌
啲野食個樣執靚少少 門口就成日排勁多人
巴巴站
齊柏林熱狗
金坊都唔錯

之前中午去巴巴站食咗個咖哩雞飯套餐 有埋薄餅飲品 50幾蚊 係有少少貴 但真係幾好食
金坊個海南雞飯同豬頸肉飯都好正 我中午去食都唔使點排 不過就肯定要同人搭枱
有冇巴打記得7,8年前路德圍間漢堡包好正
次次食完先過現代補習
巴巴站
齊柏林熱狗
金坊都唔錯

之前中午去巴巴站食咗個咖哩雞飯套餐 有埋薄餅飲品 50幾蚊 係有少少貴 但真係幾好食
金坊個海南雞飯同豬頸肉飯都好正 我中午去食都唔使點排 不過就肯定要同人搭枱

金坊而家少去 太多人
兼且成日有烏蠅
有冇巴打記得7,8年前路德圍間漢堡包好正
次次食完先過現代補習

我知邊間 係依家台式飲品個啲位 真係唔錯 幾juicy
荃灣其實有兩間唯一

一間係富華中心唯一麵家,係上海麵,而家做起咗裝修埋,啲水餃ok,麵都幾好食

一間係四陂坊唯一雲貴川風味,嘩屌你呢間真係日日排曬隊咁,佢啲炸醬麵有時係ok,樓上位巴打描述得好準確

我諗好多巴打都唔知唯一雲貴川舊舖係邊 舊舖個時我老豆成日帶我去食因為真係好好味,不過搬左去而家個舖開頭都重幾好食,慢慢就又要排隊又唔好食,我都係好多年之後再去食都係咁難食 ,唔知點解間野有段時期係無人排,又唔知點解變返突然好多人排可能出過膳稿,不過呢間野真係做左好耐都未執既米線舖
米線竟然無人提
香車街老闆娘?
屌打其他米線
如果你好麻辣

老闆娘食啲餸係好食 雞球呀春卷個d
但呢間野最大問題係
比平時污糟個啲更污糟
唔休做 鍾意幾時開就幾時開 超多人投訴 過到去無得食
(利申 中學開始食)
去到等勁耐
大佬 你街市米線咋喎 做到咁高竇?

D炸野好油又等得耐,等碗米線可以等4個字先到,食埋碗米線又要等多4-5個字碟餸先到 ,前前後後等碟餸等左9個字唔通佢用屋企個鑊仔炸 試過一次無回頭
米線竟然無人提
香車街老闆娘?
屌打其他米線
如果你好麻辣

但呢間野最大問題係
比平時污糟個啲更污糟
(利申 中學開始食)
去到等勁耐

D炸野好油又等得耐,等碗米線可以等4個字先到,食埋碗米線又要等多4-5個字碟餸先到 ,前前後後等碟餸等左9個字唔通佢用屋企個鑊仔炸 試過一次無回頭

講過好似話電力問題定咩真係用細爐分開咁炸
巴巴站
齊柏林熱狗
金坊都唔錯

巴巴站個薯條好正
和食快餐

開埋分店

好普通,中學個陣叫外賣食到有甲由腳冇再食過

當年on9信左高登仔推介
屌你老母伏撚到
又唔撚係平

咁都叫唔平

你平時食開$60餐?
和食快餐

開埋分店

屌你老母伏撚到
又唔撚係平

呢位巴打好似樣樣都唔啱食
你有咩推薦

蘭香
一田
如心彩晶軒
8咪半
愉景個堆都啱食
米線竟然無人提
香車街老闆娘?
屌打其他米線
如果你好麻辣

但呢間野最大問題係
比平時污糟個啲更污糟
(利申 中學開始食)
去到等勁耐

講過好似話電力問題定咩真係用細爐分開咁炸

食左咁多年龍記從來都無聽過呢個問題
係老闆娘煩過人
話和食貴果堆出街食開幾錢

貪平先會食,起碼有啖飯落肚
佢地應該食開m記廿幾蚊餐

荃灣大把餐廳30幾蚊都有啦on9
和食快餐

開埋分店

屌你老母伏撚到
又唔撚係平

咁都叫唔平

你平時食開$60餐?

和食加埋野飲都係40蚊有找 真係平喎
除非你on99食鰻魚
和食快餐

開埋分店

屌你老母伏撚到
又唔撚係平

咁都叫唔平

你平時食開$60餐?

除非你on99食鰻魚

40蚊我去食蘭香好撚過
荃灣梗係老闆娘啦 唯一一d都唔好食
巴巴站
齊柏林熱狗
金坊都唔錯

金坊而家少去 太多人
兼且成日有烏蠅

間野好污糟

開埋分店

屌你老母伏撚到
又唔撚係平

咁都叫唔平

你平時食開$60餐?

除非你on99食鰻魚

40蚊我去食蘭香好撚過

但依家講緊和食係咪平 咪死撐拉去蘭香
和食快餐

開埋分店

屌你老母伏撚到
又唔撚係平

你有咩推薦

蘭香
一田
如心彩晶軒
8咪半
愉景個堆都啱食

哦 係得商場入面都中規中矩嘅
無特別好食特別難食
福來邨寶星
野食一般但特飲正

d嘢都抵食

寶星

屌你老母伏撚到
又唔撚係平

咁都叫唔平

你平時食開$60餐?

除非你on99食鰻魚

40蚊我去食蘭香好撚過

但依家講緊和食係咪平 咪死撐拉去蘭香

蘭香好似重要收得早
和食夜晚食都係40$咁都叫貴
荃灣其實有兩間唯一

一間係富華中心唯一麵家,係上海麵,而家做起咗裝修埋,啲水餃ok,麵都幾好食

一間係四陂坊唯一雲貴川風味,嘩屌你呢間真係日日排曬隊咁,佢啲炸醬麵有時係ok,樓上位巴打描述得好準確

我諗好多巴打都唔知唯一雲貴川舊舖係邊 舊舖個時我老豆成日帶我去食因為真係好好味,不過搬左去而家個舖開頭都重幾好食,慢慢就又要排隊又唔好食,我都係好多年之後再去食都係咁難食 ,唔知點解間野有段時期係無人排,又唔知點解變返突然好多人排可能出過膳稿,不過呢間野真係做左好耐都未執既米線舖

以前全完小學對面?
仲係唐樓區未變荃新天地個陣?
和食快餐

開埋分店

屌你老母伏撚到
又唔撚係平

你有咩推薦

蘭香
一田
如心彩晶軒
8咪半
愉景個堆都啱食

哦 係得商場入面都中規中矩嘅
無特別好食特別難食

愉景 中染
d嘢大部分好難食喎 又貴
例如中染新開越南嘢 $70碗粉

但地下backyard就算抵食嘅 lunch special
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞