NEON LIT PRESENTS:ReoNa LIVE IN HONG KONG

111 回覆
9 Like 3 Dislike
咩傻閪公司嚟
即日開po即賣
敬啟者:

有關貴公司就ReoNa LIVE IN HONG KONG的票務安排,本人有以下查詢:

1)貴公司是次公開發售之時間與表演方公布消息同為本日(2023年12月11日)下午7時,惟有消息指貴公司原本發售時間為下午8時,但於7時早已開始發售並暗中更改網站上提及之時間或資料,請問是否有以上情況?

2)表演方是次亦有於台灣舉行演唱會,當地的票務負責公司於消息公布後決定於2日後公開發售,相比起貴公司的做法,這為各消費者提供足夠的準備時間。請問即時公布,即時發售的做法,是否貴公司的慣例?

3)有購票者指出,於7時進入網站後,50張VIP門票均已發售完畢,而普通門票也只提供極少量,請問貴公司於公開發售時,事實上是否有提供一定比例之VIP門票予公開認購,或所有VIP門票及大部分門票均已經被內部認購?

4)本人亦留意到歌手Ado於2024年2月18日的演唱會亦是由貴公司負責票務安排,就以上提及的問題,貴公司是否會考慮改善門票的發售安排?包括但不限於:
a) 提早公布消息並預留時間(如48小時)予公眾準備認購
b) 安排一定比例門票以公開發售,並確保公平
c) 於發售/公布消息前確認網上資料是否正確
d) 其他改善安排

是次貴公司之票務安排令不少粉絲感到不滿及失望,貴公司就此電郵之回應有機會被公開至不同群組或討論區,以釋公眾疑慮。

有粉絲亦指打算就貴公司之票務安排向表演方查詢或反映意見及不滿,於此,希望貴公司盡快並妥善回覆以上查詢並提供足夠資訊予公眾,而釋除大家疑慮。

祝 工作順利

雖然個人覺得會比人鳩覆,不過照問左先

隔離ado post見ado live已經有人賣緊內部飛
同埋有人識日文既話可以同埋日本果邊反映下
冇用啦
最多咪屌到下次唔用呢間
佢改個名又當新
問就一定要問
邊有公司咁撚樣賣飛
如果可以搞到佢唔再接到大既live都好
依間野睇佢website 2018年搞到依家都未撚聽過,仲要無啦啦今次比佢接到ado
有livenation果啲好地地正正常常又唔用,搵埋依啲傻鳩公司
我屌 如果下次真係開香港solo比佢搞
內部飛起碼比佢食三分一
再冇預警開賣嘅話⋯⋯⋯⋯
間間都係咁㗎喇
你咁大聲做咩啊

我買到VIP
好似3分鐘冇哂
我19:10買
大癲
一瞬間就冇哂
即日公佈即日開售
唔係夾埋hold飛揾鬼信
佢個confirm email 0300 先send 過黎
有飛就得啦
內部消息個d應該直接留飛唔洗搞咁多野
利申:唔識人但買到VIP
直接留飛嗰啲就叫內部認購
內部消息就係一早知度7點開賣嗰啲圍威喂自己友
唔係洗鬼即賣又8點改7點咩
面家見畀人踢爆咗就突然有班人出嚟話買到vip
買到嗰班估吓係咩人
Like Japan 果班中大仔係米都收到風
不過真心,想講我1913㩒極vip 都冇反應之後買完 2張adv
再去睇account 見到入左張vip 未pay
係奇蹟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞