愛華頓球迷集中討論區(64)COYB 扣10分?咁係因為你悲觀姐 我睇到由治及興帶黎嘅好處

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
回家做吉祥物都抵
電訊報:車路士失利當晚隊長占士帶全隊去”落Club”聯誼

據《電訊報》的消息,在輸給愛華頓的幾個小時後,隊長占士帶着球員在倫敦舉行一次聖誕團隊活動。

球隊失利和自己的受傷使這個夜晚陷入困境,但這位藍軍隊長決定繼續進行這次活動,並將它用作一次至關重要的建立團隊精神活動。

球員回到倫敦,直奔倫敦Mayfair區的Bagatelle餐廳,然後前往Tape nightclub。

而占士在客戰愛華頓前就已經得到普捷和球會的批准,最初將其視為一次聖誕活動。

但在輸給愛華頓後,這個夜晚的性質變成一次急需的聯誼活動,占士在確認這次活動仍然可以進行後決定繼續進行。

車路士認識到球隊內部關係需要建立,這次團建活動可能幫助他們找到共同點。據悉,普捷天奴也認為這可能是積極的。

之前隻車仔爆閘狗去左邊
係咪嗰隻陸續有嚟
老鼠

贏波就梗係做慈善啤王帶子
dyche蛇好有同理心 特登唔帶帽
dyche蛇
搏你唔到
但唔代表我會迷帶
除非佢拎到十二月最佳領隊啦
唔好拎12月最佳領隊
之後隊波會撞邪係咁輸架
今年熱刺同曼聯一拎就仆直灑
冇事既 星期六就即刻輸比舊老細啦
之後仲有鏝熱 有排輸
dyche已經係我心目中最佳領隊
12月最佳留返比坦克
愛迷好快手打埋依兩日飛機
咁都有得J
有冇借埋20蚊俾個細蚊仔贏到二千五百萬參加慈善啤王大賽
佢會話 痴蛇教波唔貪圖呢d虛名
https://twitter.com/joe_thomas18/status/1735251828273553451

見住人哋投訴件波衫差 都中個頭埋去
對猁嗰場隻閪手想點。
拎最佳領隊出事㗎
讓比維拉愛蛇啦

帶蛇 唔會貪呢d虛名
Old news
https://www.toffeeweb.com/season/23-24/news/44268.html
Season › 2023-24 › News
Keane a doubt for Burnley trip

下面啲留言
...Keane a doubt, thank fk for that.
...Just play Braithwaite alone, no full backs, no partners at centre half, just him.
印象中拎親12月嘅都無咩好結果
Hummel幾好
設計唔hea

btw av用Carzoo 我地又用Carzoo
而家又轉埋同av同一個供應商

幾時換個愛蛇黎
尼斯達咁容易做咩
尊重mk大哥啦
諗多左
星期六就會開始連敗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞