有無人仲有 BETH 喺 binance

10 回覆
1 Like 0 Dislike
之前收到短信話 9/23 beth 會自動轉翻做 eth
今日入去, 見到仲有 beth, 但係又唔賣得, 又無轉到做 eth。 有無人都係咁? 知唔知要點搞?
幣安係香港無牌所以唔做得任何理財服務包括stake farm呢啲
香港地址登記嘅幣安戶口入面如果有BETH=歸零
自動轉晒啦喎
我唔知點解仲有Ethw
咪就係JPEX 單嘢,搞到幣安唔受香港玩。諗住當做下定期。而家揸住ETH ,咩都做唔到
Spot wallet 仲有

但係 withdrawal/sell 就唔得
關JPEX咩事林鄭時期話要管CRYPTO果陣,幣安已經開始禁香港玩衍生品啦
成手ethw垃圾幣安
問咗客服, 可以去呢度 redeem 翻

You may please try to convert the BETH to ETH here https://www.binance.com/en/eth2 and withdraw ETH
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞