【小說音樂化】YOASOBI 討論區 (31) 18祭 | Asia Tour | ZEPP TOUR

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
其實冇咩所謂
大把 fans 都唔係首首鍾意 / 同意
但 ikura 任何一首歌有好成績都應該係鄧佢開心
而唔係小學雞搵野黎單打
當呢度係公海d on9 post 咩
ayase post泡菜鍋
其實係咪仲係韓國
就因為你悲觀
我睇到由怪物到祝福帶嚟嘅好歌
唔知TV初嘅 勇者
會唔會響27號晚日テレ 嘅 年間ミュージックアワード2023~
因為 葬送のフリーレン 係日テレ糸播嘅動畫
不過暫時都未公佈晒出席Artist嘅名單
第1弾出演アーティスト又有嗰件ano
https://www.ntv.co.jp/music-award/artist/
估計Yoasobi都會有份
ano=日版麗英
有更多人值得比佢更紅
後面嗰句可能係 前面嗰句一定唔係
先唔講個樣 , 唱功都好好多 唯一相似地方係兩個live都炒
咁又唔好用XG隻垃圾比
話晒ano都有自已嘅歌,而且成日上電視綜藝同TVC
不過呢件嘢會紅真係完全諗唔到
佢隻唱嗰隻清傻命ED隻黑膠唱片,竟然係秒殺,而家炒到天價
佢多得個張奇蹟的一枚惡魔Idol 同環奈有對比先多人識
之後又有鏈牙鋸人加乘
地下Idol黎講 佢都真係好好彩
唔係 live, 今日 USJ 收8點半, CDTV佢哋8點出場, live無可能無人

不果一樣都係攰死
https://twitter.com/TBSCDTV/status/1736707086648746125
右上角個鐘係接近凌晨3點
拍攝日期係12月11日(twitter上面有日本人靠官方upload啲相推論出嚟)
唔算太秘密
USJ最近蜘蛛俠Ride就嚟收檔
旁邊紀念品店放咗個電視倒數仲有幾多日
張相邊位個「42日」嘅數字入咗鏡
數番就知邊日

另外睇返CDTV條片有後製矇咗個數字
https://www.instagram.com/p/C1AqQ1MhOHW/
應該都係在地啲Staff打啦
又話香港人乜春拎手機睇live, 唱K失禮人
官方拎左黎上電視播
一定係公開羞辱香港人啦
人多畫面靚
笑咗
仲以為傾掂數可以上去唱首歌
結果都係留返初TV演唱Idol俾紅白
笑死
香港好能威
咁又威唔過連登仔咩都要踩香港人一波咁有優越感
成班 loser
又要屌又要跟風
依家レコード大賞就係笑話

當一般年末音番睇就得

個獎份量同紅組白組贏差唔多
佢有話播Fans Cam片咩?
官方一定有拍自家嘅片
舞台兩邊個Video Wall就係官方Cam
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞