羽毛球(125)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
冇曬對話係咪因為TG Set 左 Self-Destruct
唔識佢地, 紅衫好似勁好多, 但做乜咁火滾 佢係會教波?
紅衫前港青單打A grade,自己都有搞球會
我估應該係唔妥張收咁撚貴
對家收得貴又有客唔係好事咩 可以成個行業一齊加價

咁佢唔加, 佢收得平又吸番多啲客, 都係對佢有利

好似補習咁
真係咁和平咩你賺我又賺
但係睇得出kol單打堅係麻麻,成場麥都成個廢老咁行嚟行去又撚下手法都夠做
同埋唔妥佢都未必係佢收價錢
唔知教波生態點,但好多行業都係合謀定價 (最後一齊加價) 咁紅衫都可以加價了

想知個紅衫最後有無贏個比賽
贏硬啦,講真明眼人都知麥撚佢比分佢當落佢面
我睇完淨係覺得佢兩個啲仇口一定唔止價錢咁簡單麥本身前港隊根本唔憂冇客,但係成場明顯係想落kol面
擺明要佢唔好受炒又唔炒佢但係佢又贏唔到咁
可以良性競爭但變到有啲惡意 其實客源都係一樣?
你街邊檔收米芝蓮價唔通又話佢良性競爭幫手拉高個價咩
MC 作為一個收900蚊嘅b grade 實在太冇實力
睇佢打雙
重炮一定唔係
速度唔覺得佢有
防守又唔係特別出色
打波永遠都係俾人攻
你話佢有b我真係唔撚信
呢下做乜野
佢係幫人做野定點
我唔質疑姓張條友本身嘅能力
但平時ig D 片好撚假,擺明做球波比佢打佢想要嘅效果
企佢對面嘅人,先唔理動作好唔好睇,一係刻意出錯波,一係出完自己唔追,刻意變被動
如果係純粹for fun 擺上網share 其實冇乜所謂
但作為間接招客技兩我真係睇唔起
穆嘴贏咗
其實佢比賽做埋d咁嘅動作
唔怕俾學生家長睇到咩
都唔洗估. 有view 就有noice, 接住IG 有人問佢收幾錢, 咁即係擺出黎招客
唔識打波既,咪從D 片中覺得佢好勁
識打波走到幾步既, 都應該知道係拍緊戲
麥生好白卡feel
隔離場熱身個教練都食花生
不論係佢定係對家都感覺根本冇出盡力
我有波友識麥xx,佢份人唔會係咁寸,肯定有啲野
就算普通人都唔會咁串啦唔驚落咗場比人打鳩咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞