[LIHKG] Galgame推薦及討論區 105 美少女万華鏡異聞出先定GTA6出先

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
蒼之彼方四重奏
9-nine
...
新入 唔介意廢萌既話
柚子近幾代都算入門幾好
千戀萬花/riddle joker/星光咖啡館與死神之蝶
雖然就係冇乜劇情㗎啦
勝在易入口 人設好 綜合質素比較高

9-nine 4集連後傳 (劇情向)
人設靚 前期有小小推理成分

蒼之彼方四重奏 人設靚 有廢萌成分
但係有一半重心放左係競技
如果唔係好呢味嘅話可能會覺得悶

另外我個人推你和她和她的戀愛 (劇情向)
以上幾隻steam都有而且有中文
最好支持正版
新人緊係推呢隻純愛神作啦,gal post 手腳推過都話好
推個只玩過1隻galgame嘅人玩你和她和她的戀愛
我都諗緊點解咁耐冇人講海豹社果d
仲有八月社(除咗穢翼)
Hibiki Works Cation系列全部是但一隻都得
遠少少就Feng社果堆咩坡道星橋聖域
講9nine自然要講埋同社嘅純白交響曲(有HD版)
雪碧社除咗蒼彼仲有戀選(記得玩HD版)架嘛
好老
我一律建議睇#1的

當然仲有戯画作品可以選擇
又唔係講同級生同Key社果堆
大家今期啲推薦既咁正氣既
嗰陣lm問推薦差啲中伏
個陣推咩女裝山脈同沖繩奴隸島果啲?
小妺法國各位對住絲打都客氣D
你再扮......
gal台純愛神作
想要傳達給你的愛戀
應該係#71條契弟果隻
呢個世界冇幾多個桐乃係都玩乙女game
前排先比網友推BL 聽左個18+ drama

男A都好緊火下  又強吻又強暴搞屎眼
男B傲嬌冇左個傲  被搞到iyaiya 

男A:好窄啊 得1隻手指咁闊
男B:快d入嚟啦 ichiwaru
男A:看吧 而家2隻...3隻手指...

...攻守轉換
男B:你條丁丁細細地  同我相性真係好ah

個感情都去得幾快 強搶first kiss完就入房做事 互通心意

其實真係幾過癮 聽過就明點解腐
要推薦嘅點可以少咗我哋gal界妹控三部曲

紙上的魔法使
水葬銀貨
冥契的牧神節
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞