有冇平既唔錯清拆公司介紹

22 回覆
0 Like 0 Dislike
有冇平既唔錯清拆公司介紹?
自己搬喇,最平
清河 山景啦 最多白卡 佢哋破壞力好強 包拆得乾淨
求其買份報紙大把廣告 清拆點分好唔好
揸住隻風炮鳩拆 清泥頭 有咩技術可言??
無技術,但辛苦同大塵
間間清拆公司都一樣辛苦同大塵架啦

quit囉 唔好做 轉行囉
精進
曱甴留tg 啦
技術就係唔好打到電同水,如果本身牆身平水地台平水唔靚,可以清拆時打埋
全爆自然會爆走曬架啦 廁所樓底天花
你話邊幅墻唔要就同你爆埋邊幅

爆得地磚就預咗重鋪水電
新樓落燈喉保護電線都好啲
舊樓真係就咁水泥冚電線你要人點避
諗埋啲縮數嘥人時間
小弟最近做完裝修後感想姐,有啲位打得差,個泥水跟本執唔到,一係就用多好多料,有心跟平水打,同冇心打可以差好遠
舊樓都可以追線位打,大約都跟到,反正我用過兩個打拆師傅,一個做地盤打拆,一個做精裝打拆,兩個啲細節位都差得遠,自己衡量啦
諗唔到可以有咩位唔同 平水??影響後面鋪磚??
舊樓落石屎差,好多時牆頭到牆尾會有幾十mm 差距,簡單講,就係你買傢俬拍落去,變左斜,唔係直
之後你就要用多啲錢去做木板收口泥水收口等等,為左追番個平水

平水又好直水又好,打得唔好,就會有問題
你都識講舊樓落石屎差 關清拆咩事???
洗唔洗人地揸把水平尺同你拆??
我之前一間舊樓裝修同一幅墻 左邊同右邊同一水平
中間內弧凹入去 最後師傅都係補水泥整咗幅雲石特色墻 平唔平泥水佬識跟架啦 咁都入清拆數
可能佢俾泥水佬昆左好多工 屈落清拆到
似係啦 全爆邊有人唔重鋪水電
就算清拆佬拆得幾靚 條銅水喉一條頭髮絲痕跡都冇
我都會成擔換架啦 當你600呎屋 最多幾米喉
洗得幾多錢??留舊喉一陣裝修好曬 爆咗 裡面有鐵鏽塞咗你就含撚 諗埋啲縮數就唔好學人搵清拆啦
關打拆佬咩事 打拆佬唔會同你打平幅石屎牆
你個打拆佬唔做姐,我果個做呀
你用嗰個泥水佬唔執姐 大樓大肚開炮打就見得多
裝修野都開炮執平水真係犀利
舊樓冇計
墊平幅牆/批平佢咪得
裝修野打拆佬執牆身 地台平水真係唔知點計數好
一向都係泥水佬揸水平尺 紅外線平水搞
關清拆撚事咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞