公道講句,黃師傅今次冇咁老土

50 回覆
9 Like 17 Dislike
點會無
呢條柒頭真係證明左設計寧願靠自己都唔好搵裝修佬搞
完全係嘥位好地地一間房變到咁少功能
房個玻璃櫃又要向住門口,門口又冇位逗留,即係display完靚嘢自己又望唔到,擺垃圾又開門俾人望晒
啲櫃又多數向上掲蓋,即係根本唔會點用
書枱位無啦啦又要有地台,即係擺張舒服少少嘅凳都唔得,如果要實用寧願整吊櫃好過
個廳仲奇怪,c字櫃整咗圓角,就廳都整吓圓角啦,起碼廚房都要啦下嘛,望落有啲怪
不過睇吓幾錢啦,貴嘅話應該好失望,隱形門又唔夠隱形,手工又求其,配色又唔靚,又唔係好實用,感覺佢啲櫃大部分都係攞嚟裝無謂嘢
三千年來歪風氣
埋沒咗真理
標準做法啦下麻
真係好柒個馬桶閃嚟做乜 等屙屎無咁悶?
我都想講, 個馬桶下面有燈閃係咩玩法? 唔使開厠所燈就到位柯屎?
個馬桶應該唔關佢啦,呢啲智障馬桶一定係屋主自己淘返嚟搵裝修佬裝㗎啦
D電制唔岩例都敢POST出來
見到黃師傅呢啲廢佬式裝修設計,真係嘔心到震
做咗幾十年裝修就以為自己好識設計,但一睇啲收口完全係東一忽西一忽
張上海街最求其嘅物料,拼晒上個客間屋
根本頂盡builder佬一名
好撚柒wo條友其實係咪on9架,搵佢整又係,屌你老母0美感又唔實用係得個多櫃,真係痴撚線個廳個玻璃櫃整撚到放骨灰咁撚樣,房就整到唔撚知點用全撚部櫃
硬係要整到成屋櫃先安樂既
萬能key
裝咁多玻璃櫃,九成係裝d死毒撚figure,攪到間屋污煙漳氣

成間屋都係櫃,柒撚到呢
不銹鋼包喉
其實住得公屋 都係窮閪
講乜鳩生活品味 實用性 多櫃 咪算鳩數囉
黃師傅算明碼實價 收得平啦
其實啲燈就應該係屎塔本身嘅
因為佢要駁電等佢個廁板可以自動感應揭開
咁有燈就可以直觀啲知道佢有冇熄左機

所以公道啲講就應該唔關黃cfu 事
又係冷氣下面裝燈條
佢真係好撚鍾意用白燈
硬係要搞到間屋醫院咁先安樂
樓主失蹤
大家好,又係我黃師傅呀
條片入面客廳個格仔櫃唔掂喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞