屯門站上蓋[瓏門]男子墮樓 當場身亡

90 回覆
47 Like 2 Dislike
我送過要掃安心 但冇印象要打針
供唔起,比人炒左,jpex
同意 留港撚完全值得擁有 一日一單算少啦 個天報夢畀我夢見一日起碼1000-2000單 臭港唔關事既人口稠密爆炸過多 係時候天道懲罰要揀中呢個地方清洗
最緊要日日Keep著有人死 開心
每次自殺post 都有人問住乜乜都 jump, 其實佢哋心目中住邊度先可以 jump
瓏門左道
瓏門飛甲
要有效苗撚通行證, 所以比較後期有
應該又係臭雞女人累人累物
唔夠多 起碼要死亡人數》〉出生人數先有一定作用

臭港人口過多 每日個人口質素風氣空氣空間都係行緊deterioration schemes, 終有一日上天機制會大洗牌同人口減少 而人口減少只有以下各種辦法:

一、全面戰爭 殺減一半至2/3人

二、強制遣返返哂d唔屬於呢個地方既人返返佢地國土

三、極端病毒減少部份人口

四、過多人口造成人踩人事件自然淘汰一部份人

五、人口過度膨脹,越黎越多不撚正常人類+白卡斬撚死返一部份人

六、二十五號老鼠宇宙一樣,越黎越多人自殺
好撚正你講啲例子

我都想睇下香港打杖天災病毒大爆發 死咁3分2人口
有樓唔代表有錢
只係你過到壓測
睇番某業主群組,6座最近頻頻發生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞