林襄平躺胸部豐滿堅挺被指隆乳 深宵發文訴:全世界都在逼我承認

207 回覆
18 Like 234 Dislike
假體會有莢膜攣縮問題
家下技術可以保持60~80%脂肪
你計一次當然假體貴過填脂肪,抽脂最多升1.5CUP,又會流失
通常都要做幾次,幾次邊個貴D呀?叻唔切
大把人做抽脂隆胸定期咁做,假體要呀?
漏咗講
D或以上嘅真大波99.999%都一定會連埋有肉地(腰,大腿,小腿,手臂,背)

冇乜可能成身無肉到見骨但對波好撚大架
對波仲要討論真假
皮唔J?
佢根本就唔大
唔知點解你哋以為好大好正

D相又p又借位又托
同埋佢唔係有露點相流出咩,嗰張相好撚細咋喎
得個b就扮大波

係你哋至當係女神啫
除一次衫俾中港台三地有識之士品覧一次就可以還佢清白
真 乳腺型唔會外擴好多

但林襄好假
唔係話而家摸唔出咩
好似話用返自己人體組織放入去
傷口又唔洗係對波果度開 分分鐘可以係肚臍隊上去填充
哇,整容大師
個鼻頭咁樣樣,塊面仲要凹落去,未消腫???
真假唔重要 反正冇得屌
睇落靚舒服咪算
張露點相係唔大 但未去到好撚細
Vien點止B

巴打可唔可以解䆁吓舊嘢係脂肪定乳腺?想學嘢
你搵到個乳線波平瞓會好似#90張圖嘅先叫人青頭仔啦
肥貓幾時變咗排骨

佢對奶仲喺度可以瀨?
夠大把人做完抽脂吸收哂,走去一步到位做假體啦小朋友
莢膜攣縮機會大定脂肪鈣化嘅人多?上網睇吓評論都知啦,身邊都好幾個例子。正正係咁,而家好多醫生都唔會避免脂肪鈣化嘅副作用,直接同你講填得越多風險越大。
假體有事咪直接拎出黎一了百了,脂肪結節要做手術刮返出嚟,無咩既最多咪個波痛下做一粒粒囉
咁你要一次次咁去做手術係咪等同於增加風險性?仲有抽脂部位有機會凹凸不平呢
我條女做醫美 ,身邊大把案例,仲喺係話人叻唔切
B對而家嘅港男嚟講又的確係好大波嘅
成日見出面d post話iu好大波就知00後未見過大蛇屙尿
都唔知好嬲定好笑

我唔想成日想當年講以前東莞丫上下沙丫澳門仙樂都東方d陳年往事,亦唔想吹奏大陸妹

但真係有咩波未見過
真係好撚正,十幾年前未咁普及整容隆胸,但全部雞各有特色,9成純天然,唔到d cup都唔會叫大波

往事只能回味
紅豆lin,大細波,鬥雞lin,豉油碟,巨乳症,全部都見過
真係好多回憶
自然 效果真 一句就屌打哂你假體啦 講咁多 假體定自體貴呀?又話假體貴過自體?我條女做醫生幫人隆胸添啦
但我真係見過真人版娜美
巴打的實戰經歷,令這個貼文有更多觀賞性
有哂舊相都有盲西撐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞