李靜儀Heidi稱現時感情生活「開心狀態」 唔急結婚:怕大家唔再鍾意我

66 回覆
15 Like 53 Dislike
前Super Girls成員李靜儀(Heidi)昨日出席U Beauty Awards活動,多年來都保持到弗爆身形,令人羨慕。近日完成電影《夜校》的宣傳工作,終於可以好好放假休息,她透露正籌備聖誕粉絲聚會。「入行咁多年多數都係暑假搞見面會,今次聖誕節希望可以諗個Dress Code,又會準備禮物畀大家,等大家開開心心過節。」

Heidi表示現時科技發達,比初入行跟粉絲的聯繫方便好多,以前要靠歌迷會,現時她透過IG頻道或TG群組,經常都可以跟粉絲們傾偈,「班粉絲好乖,大多數都係話想影相同見我,不過佢哋好多都好怕醜,尤其男仔!男仔唔主動點樣追女仔呀?好擔心佢哋!(你擔心冇人敢追?)我?我唔擔心呀,好多人追,哈哈哈!講笑!」

提到現時的感情狀況,Heidi形容是「開心狀態」,「我拍拖唔鍾意特別公開,直至好穩定階段就會公開,(怕粉絲唔接受?)我成日同佢哋講,始終有一日都會結婚,不過佢哋真係好乖,有時留言話:『我都想見到女神搵到自己幸福!』,我睇到好感動。」她表示結婚順其自然,自己較多男粉絲,怕結婚後大家不再喜歡她。

想同佢戀愛
一邊戀愛一邊玩腳
@收嗲蛇
Heidi好似最近已經冇人post ipad圖
邊個溝左Heidi都係前世做左好事
唔知係邊個呢 Aka同佢同Yanny邊個結婚先呢
如果佢唔係Heidi ,肯定又會話人32歲係老女人
理撚得你有冇結婚
快dpo腳俾我睇
想佢玩我腳
放心 冇鐘意過你
如果早十年好多人鐘意你你就紅咗啦
佢只得腳可以玩 都屌到一兩星期先厭既
淨係對腳都玩成晚
yanny正d
黑絲仁足

想同佢生bb
老女人Heidi
對腳白到
你可以post
要用粒lin分前後,真係好咩
你真係bot黎

「想同佢做愛
「想同佢戀愛
「想xxx
辣殺一個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞