[TVB] (預咗無人討論)亞洲超星團 (2)

1001 回覆
1 Like 111 Dislike
咁真係陰公囉
嘩 皮膚好差要捉去磨皮
跳錯
今日原來冇左個女仔
金城安
呢個陳鑫昊還好
其實如果頭先佢對稱位個隊友留意到佢跳快咗
即刻慢過企中間嗰個一拍就可以救到成件事
呢個擺明Teamwork可以救到嘅錯誤嚟
等我去廁所
呢兩點洪恩個仔屌打
江信熹好悶,閪女人個仔都突出過佢啦
愛合都係維吾爾族
今集冇程瀟有人會想睇朱正廷咩
即係邊個
睇咁耐都唔知
張鎬濂
張鎬濂
其實做idol都係呢兩樣嘢
再加埋表情管理最緊要
有啲跳唱都好過佢
但唔高大靚仔嘅話
真係觀賞性大減

想知微博追開中娛嗰班人嘅反應係咪都頂唔順?
都唔知選到出道組之後
隊限定團會唔會活動
真係糊糊地

如果佢做得掂既話 佢哋啲舞台會出圈
就咁都見到人周圍轉發

但暫時真係未見人講過
除左俾人笑賣腐太勁
有出,不過都係被人笑柒
主要笑佢哋翻唱kpop翻唱得好kam

見到李津宇(PDX101小海南)的洪錫天

影片
https://twitter.com/i/status/1754800939859673326

完整版
https://youtu.be/VfowU1z8QYU

來源: theqoo https://theqoo.net/square/3097210554

1. 我最近在上岩的活動有看到津宇,他真的超帥

2. 像玄彬+L

3. 我從Produce的時候開始就覺得小海南最帥了ㅠㅠㅠ

4. 天啊,當時的小海南很可愛耶,現在就像另一個人一樣

5. 津宇真的長大了

6. 有宋仲基的感覺

7. 我剛剛把影片都看完了,感覺要入坑了...

8. 很像宋江、宋仲基、玄彬

9. 暈.. 這個真的是小海南嗎? 那個時候看起來真的年紀特別小耶,現在完全長大了,真帥

10. 是演員臉沒錯

11. 好好地長大了呢... 真的好帥,聲音也好聽,哇

12. 小海南拜託趕快拍很多很多電視劇吧!!!

13. 津宇已經錄取東國大學戲劇系了,以後多拍幾部作品吧

14. 瘋了,太帥了,真的能看到玄彬年輕時的樣子

15. 一定要去演戲才行,真帥

(轉載請註明 韓網評論翻譯站,謝謝~)
錯po,sorry
創造營亞洲d女唔錯喎
Tvb諗住放棄鐵人隊xix
除左節目主題曲係原創
應該全部舞台都係翻唱
創造營同TVB無關
只係轉播
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞