IZ*ONE曹柔理以外討論區(141) 奈子仁美MMA大使!惠元劇大發!

1001 回覆
5 Like 3 Dislike

公開咗係妃
所以妃Like返
Melon係Kakao主場
可能內部指示掛
總之呢啲反智野
真係得閪船先做得出
Starship社長幾時換人做
踢走佢換人做啦
https://www.instagram.com/p/C0Whqc1pIIU/
奈子Po都出埋,應該冇機lu
應該私下有傾1 2句啩
FF啦大家
真心可恥!

要等佢地之後響其他節目劇透下了
其實呢啲互動對大家都互惠互利,完全唔明呢間死嘢諗乜

閪船:I團有人氣 有大賞 理L得你哋
睇下人地H社幾大方
最好笑 上日綜 日本Radio
都可以隔空同仁奈留Message
日本發展就可利用就得
韓國同場就唔L可以同框
應該係日本果邊佢地控制唔到
咪變到好似日本發展就利用吓仁奈咁囉
所以人哋咪國際化囉,佢咁小家邊有發達
我最憎佢呢樣
https://thetv.jp/news/detail/1170366/
Q: 我相信你會在紅毯上遇到很多Artist,誰是你最期待遇見的?
奈: IVE將會出演 組合中有一起活動過的成員(Yujin、Wonyoung),所以我很期待再次見到她們。 希望我能告訴大家 "我要去韓國了!"

Q: K-POP藝人中,誰是你的"推し"?
奈:呃~ 這很難。 大家都很好...但我很喜歡LE SSERAFIM。

你能看到她們親密的關係,真的很有趣。 儘管出道時間不算長,但充滿了有趣的內容。被稱為“Omoro(搞笑) fim”,成員角色本身就很突出,而且很可愛。

Q: LE SSERAFIM在日本也很受歡迎,且會參加「紅白歌合戰」
奈:我與2人曾一起工作(Sakura和金彩元) Yunjin是在《Produce 48》一起努力的女,所以支持LE SERAFIM !

宜家睇返難怪L團 同 I團
最後推し揀L團講算

雖然個人覺得主因都係櫻
去到泰國可以三個人去便利店
閪船勢力範圍只限韓國
個大獎都係 kakaobank 比,其實都唔知乜黎
咁唔想佢地同台做乜要搵佢地兩個者,成日燒izone概念又唔比班女互動,西船正hihi,當wizone 狗咁撚

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞