連登第四屆自貼現電腦枱或房

348 回覆
27 Like 3 Dislike
半年前同半年後
右手面亂左好多

行開D啦亂,你睇下上面我張枱,我驚你自殺呀

呢個post 真係好多臭閪港女型人,post 自己身材(瘦底),跟住話自己要減肥 有錢人真係特別虛偽

見到條友都唔知佢咩事

少野一定整齊 多野一定亂?
跟本講緊設計問顯
有d人明明好多野 計設得好 可以好整齊好順眼
我係少野呀 不過右面真係見位就放 唔覺整齊係邊
如果咁樣係整齊 ok我要求太高對唔住
半年前同半年後
右手面亂左好多

呢個post 真係好多臭閪港女型人,post 自己身材(瘦底),跟住話自己要減肥 有錢人真係特別虛偽

見到條友都唔知佢咩事

我以為玩找不同炸
半年前同半年後
右手面亂左好多

見到條友都唔知佢咩事

我以為玩找不同炸

好想試下右面一格格空心加個敞門
唔洗一個個盒怕塵又難睇
有冇巴打有呢方面經驗/知易唔易
半年前同半年後
右手面亂左好多

見到條友都唔知佢咩事

少野一定整齊 多野一定亂?
跟本講緊設計問顯
有d人明明好多野 計設得好 可以好整齊好順眼
我係少野呀 不過右面真係見位就放 唔覺整齊係邊
如果咁樣係整齊 ok我要求太高對唔住

深潛了
半年前同半年後
右手面亂左好多

見到條友都唔知佢咩事

我以為玩找不同炸

唔洗一個個盒怕塵又難睇

其實唔難
材料:路軌兩組(應該係兩對上裝下面、上面淨用坑)、木板兩塊
工具:唔想打,趕住訓,訓醒整書架
實際上:真心好易,但手工太差有機會真係用唔倒。我就一般,即係有時整得唔好睇,但每次都用倒
再簡單d唔係敞門就用抽屜,但要整兩個抽屜仔
最最簡單係就咁木板一、兩個骹位
半年前同半年後
右手面亂左好多

見到條友都唔知佢咩事

我以為玩找不同炸

唔洗一個個盒怕塵又難睇

其實唔難
實際上:真心好易,但手工太差有機會真係用唔倒。我就一般,即係有時整得唔好睇,但每次都用倒

骹位都得 姐係開門咁?想搵格放CD

有三部電腦 for friend 一齊打機

間房有d暗

巴打你張枱後面d燈係咪usb燈帶黎?

唔係,係變色燈帶,可以轉色。

邊到買?

如果你想平就淘寶30-140蚊(運燈控),如果想方便就去深水埗180-240蚊(運燈控)(包銲線)。

巴打你係5050 led黎?

間房有d暗

因為淨係開咗1號燈,可以較大啲。

唔知點解我好鍾意幾個fd迫圭一齊打機種感覺

間房有d暗

一齊爆粗屌黎屌去果下
如果玩合作game仲正

想換個大啲既電視
貼書枱先 電腦枱太亂 執下先貼

佐助

間房有d暗

高鋒期,試過五個fd 係房一齊打LOL ,我有兩部notebook !

間房有d暗

高鋒期,試過五個fd 係房一齊打LOL ,我有兩部notebook !

好正

想換個大啲既電視

巴打咩喇叭黎 新買電子琴無喇叭
提外話,私下識個巴打,佢買左個新MON返屋企

點知大過頭放唔入電腦枱,成班朋友已經笑佢。
點知有一晚打機,聽到佢想關埋度門,一關,佢先發覺個MON放唔落不突止,連度門都頂住關唔到,笑到我地抽根

想換個大啲既電視

巴打咩喇叭黎 新買電子琴無喇叭

邊副
大嗰對就M Audio M3-8
細嗰set係Onkyo啲5.1套裝黎

間房有d暗

一齊爆粗屌黎屌去果下
如果玩合作game仲正

Play Room 得張床同部電視機
可以幾條友逼上床打機

So lonely

見到條友都唔知佢咩事

我以為玩找不同炸

唔洗一個個盒怕塵又難睇

其實唔難

骹位都得 姐係開門咁?想搵格放CD

係呀
有個門仔咁,但要預番位比佢開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞