[FEARNOT] LE SSERAFIM討論區(51) PN日榜一位!採真Solo舞台一騎絕塵打開序幕

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
塊臉係咪多咗啲肉
唔緊要 健康就得
多啲肉先好
依家係I 等佢啲韓文再勁啲 大阪笑星有機會變返E
懷疑佢哋個個琴晚食杯麵搞到水腫

下面張圖點解好似P到巨人咁???
定係上面張圖影響左我
出trip又可以旅行 唔洗食yogurt同泡菜湯
好事黎 食飽訓飽唔洗就住就住
禾就比上面張圖影響左
誇張得滯
班衰妹玩得開心就好
遲啲cb又會冇啖好食
阿妹都去左小人國
忙採身高應該同佢哋差唔多 對鞋究竟有幾高
很多人覺得好像時光倒流的LE SSERAFIM金采源
LE SSERAFIM昨天在日本舉辦簽售
大家都說很像《Produce 48》~IZ*ONE時期的感覺
如果後面沒有LE SSERAFIM的logo
就算說這個是2019年的照片
粉絲們也會被騙的
看到金采源本人的日本粉絲們在後記也說「今天的采源很像IZ*ONE時期的采源」
來源: theqoo https://theqoo.net/square/3025689476
1. 我知道為什麼她會剪短髮了,因為如果留長髮的話就是IZ*ONE的金采源
2. 真的好神奇,我還以為采源不會再有那種感覺了
3. 我還以為剪了短髮後就變得成熟了,但是長髮的樣子其實就和以前一模一樣
4. 雖然兩個都好看,但短髮好像更漂亮ㅋㅋㅋㅋ
5. 好久沒看到長髮的采源了,真的就像IZ*ONE時期一樣
6. 哇,長髮也好適合啊,太漂亮了吧
7. 哇,重新用這個髮型真的就是IZ*ONE時期的樣子,我還以為采源的形象變了很多
8. 我覺得這種感覺更漂亮,比起黑短髮,這種閃閃發光的樣子更適合采源
9. 太神奇了,真的就是IZ*ONE時的樣子ㅋ
10. 黑短髮真的是神來一筆... 雖然這樣也還是很漂亮,但是好像有點平凡(?)的感覺
11. 我是別家粉絲,但也覺得很久沒看到這個樣子的采源了ㅋㅋㅋ 采源不管怎樣都好漂亮
12. 哇,和短髮真的不一樣,雖然短髮也很好看,但是現在這樣真的非常漂亮
13. 我還以為前面是要先給大家看IZ*ONE時期的照片,所以直接往下滑了ㅋㅋㅋ
14. 雖然我更喜歡這個髮型,但是跟IZ*ONE的形象太像了,所以可以理解為什麼會剪短髮
15. 這個造型真的好適合,當然短髮也很可愛就是了
(轉載請註明 韓網評論翻譯站,謝謝~)
真心我鍾意短髮車汪多d
唔是咁多人carry到短髮
我都覺 短髮簡直無得輸
長髮=普通女idol
櫻應該即係同純/演比較熟
其他多數唔同宿舍
佢又宅

Jline應該黎韓國先見到
其實我都係咁
有時約左fd出街果下就興致勃勃
到真係出果下又想留係屋企
禾都是車車短髮派但近排Michelle嘅火力好猛
我都覺得短髮有特色d
咁當然長髮都正啦
短髮車世一

除左短髮車汪 最正係panorama長髮
其實瀏海真係好重要 簽名會呢個長髮look咁似izone除咗髮色之外個瀏海做咗少少分界 過往短髮係偏直
所以
如果車車keep住長髮造型到出年 睇嚟cb 風格都大機會改變
原來好多人都覺得車汪黑短髮係最正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞