New Balance 討論區 (55)

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
你咩碼 買左navy 一個星期但想要grey
10.5
一直等唔到nav 有平,poopoo black friday 特價去到賣晒 所以買左grey
我都係poopoo買🤣 8.5

但講真 nb 睇navy就覺得好靚 但著上腳襯衫係灰好襯d
灰係百搭,我唔係潮流人都覺得易襯
不過navy 有種當年576navy 感覺所以想買
想買呢對但搵唔到小店有平 睇黎要去門市硬掘正價
正到漏精
已有 990v3,v5,1960r,如果想入多對舒服穩定性好既 990v4 定 v6 好。
自己就覺得v4 好d
唔係撚鳩你why not both
我真係覺得都好正
Navy我覺得991v1靚啲
但我都諗緊why唔why not both多對v2 navy
991v2 真係好正 我都心郁郁買唔買多對Navy,定等之後V3
我覺得2002r 好好著
利申1906r 990v6, 2對2002r
等佢出多幾隻色再揀
本身都諗住收手唔買 但係991v2真係太震撼
未試過同款想入兩對
著左一個月各方面都係完美
好睇 好包 底又舒服
惟一有機會係夏天著耐會熱
等緊黑色, 同埋碼數仲未肯定到
991要45, 其他990v2346 996 998 都係44.5
同991同size 就得
我990v1 996 998 us10.5 fit
991v2 us10.5 頂趾
想知係咪出左黑色
我上星期六先試完,不過好似得嗰間有,其他都唔見
想問下998gt 個鞋舌係有塊tag
其他係繡落去
係有啲咩分別?
買左991nv2,上腳好睇

等灰色補貨入埋灰
想知991v2 咩腳感,我只著過990v3/5 1906r 574 。好怕後腳踭太高試過其他英製會咁樣 。
如果加多對 991v2 呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞