有冇人已經/準備係富途牛牛畢業?

48 回覆
8 Like 32 Dislike
都用過年幾,一直覺得富途去到某個位出事,大半年前已經畢業轉場,有冇人第六感都咁上下?連出金都fail呢下真心癲
話出金fail條友根本忽忽地
即日cash out不嬲都唔得㗎啦, 除非你係神早11點前先做到
之後寫post個記者又唔fact check
難怪香港新聞界搞到咁content farm
ON撚9 今朝先出左金試試
10點出金 2點已經銀行入帳
樓主有人報警你就仆街
唔係一單半單喎,冰封3尺非一日之寒
係報都郁左另一個po既人先
你睇下啲media同kol 未fact check就將個fake news一嘢傳開去
要拉順手拉埋個總編
都戇鳩鳩
如果真係全部人同時擠提 銀行都搞唔撚掂啦
多鳩餘
FUTU不嬲都要11點前出,過左11點就要第二日先處理你單野
仲要係港股交易日 咁岩撞正香港紅日+星期六日就要等工作日
想即日就自己計定數啦 成日流言撚
唔計呢單野,客觀講句牛牛都算係咁啦
利申係轉左場但唔覺得牛牛好有問題
出金既野應該一向都係有policy跟,你話佢叫佢留舊錢留耐d 用碎股引你,呢樣我唔ok但睇開少少都係生意手法
係支牛咁大間 有少少野就俾人發大黎講
睇下漲樂 出金要300手續費 入金一個星期未審批完 俾佢Hold起舊錢呢啲反而冇人講
咁大間野都驚
On撚鳩,你知唔知證監睇證券公司條數幾撚緊
華泰出錢幾時要handling charge
cxl acc 就話je
班on9以為係game coin d交易所,client money可以任用
T+2 clearance交收完,遲一日轉錢返去client acct都俾sfc罰到傻
出金都fail?
堅定流牙?
仲有幾皮係入面
轉去邊妖才寶寶?
漲樂出金要錢?
今朝七點出金三十萬,下午兩點半左右就到左賬牛牛報警你洗定羅友都得
sorry柒咗 係取消ac 收300

中伏!華泰國際「漲樂全球通 」取消戶口要手續費$300
https://lih.kg/3549097

呢個post講咗好多問題 但冇人煲大講
截至9月底客戶總資產按年增26.6%至4,681億元

富途第三季總交易量按年增0.5%至1.1萬億元,其中美股交易量為8,044億元,港股交易量為2,725億港元
咪on9 話出唔到金條友係要一㩒即出銀行, 人地講明要等
你個腦都fail啦 唔換左佢?
咁咪唔取消acc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞