周嘉洛疑被前幕後網民點揞名「周街鱷」指扮嘢:我覺得好合理

158 回覆
180 Like 40 Dislike
周嘉洛24/11現身將軍澳電視城出席無綫處境喜劇《愛回家之開心速遞》宣傳活動。對於早前有曾任職幕後的網民,在網上發文點揞名爆料指007、短腳蝦伉儷、痰+池、老千嘩、周街鱷等人擺款,同時亦特別點名大讚洪永城及袁文傑為人友善有傾有講

周嘉洛接受《香港01》訪問時表示:「其實呢個問題我都知咗好多年,可能有時候可能笑少咗一吓,可能就會令人誤會咗,因為可能人哋會睇第一印象。不過如果嗰個人講緊我,但又未知係唔係,其實我就無所謂嘅,因為如果有人講緊我,我就覺得好合理嘅。咁所以我之後都會留意吓改善吓,就算再攰啲,都要對人微笑同打招呼。(你係咪只對靚女微笑打招呼!)都唔係,一般嚟講對住靚女反而會少啲,如果有機會,我對你唔點頭打招呼,有機會你好靚,我怕醜就會抵頭,不過呢個都係講笑啫。哈哈!不過講真,自問一般我對人都好有禮貌嘅,咁但禮貌呢啲嘢就好難講自己係,係要人話先知係嘅,咁所以有人反映嘅話,我都願意接受,自己都會多加注意。(會唔會覺得做藝人有時左右做人難?)有時候都會咁諗,但大部分時間就要提返自己,做呢行就會畀人評頭品足,咁所以我係好明白,咁所以我會繼續努力再做更好。」
who
佢EQ真係幾高
閪口3就會: DLLMCH
圖都無張點認人
佢真係勁識做人
007、短腳蝦伉儷、痰+池、老千嘩

係邊個?
短腳蝦已經好L明顯㗎啦喎
who?
係街遇過佢
我反而覺得佢幾Nice
一齊等𨋢,我望咗佢一眼
明明三唔識七,佢都同我點頭微笑

可能工作上又唔同?我唔知
做人有pr 姐 留係大台浪費左
洪永城見過佢同老婆帶埋隻狗上山頂, 兩公婆都好nice有傾有講
池中無魚
答得咁得體
係呢行撈既正常應對
唔通好似姜b咁咩
完全唔知噏乜鳩
開名就開名啦 最憎啲撚屌咁打
洪b好nice的
佢本身個人就係鳩下鳩下好搞笑嘅人黎 同埋佢轉數好快 所以真係高EQ嘅人黎 而我覺得高EQ嘅人好難冇禮貌掛

利 之前中學同佢玩過 不過冇睇過佢做戲

不過講真,自問一般我對人都好有禮貌嘅,咁但禮貌呢啲嘢就好難講自己係,係要人話先知係嘅,咁所以有人反映嘅話,我都願意接受,自己都會多加注意。

又樣衰又無演技完全唔明點解會無啦啦捧佢
007係咩呀?
女胃....
樣衰又唔算

演技就睇下幾時由扮星爺變似星爺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞