[InSomnia]Dreamcatcher討論區(32) - OOTD 這是七女神首次來港演出

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
1-1
仲未有飛拎
側唔側
1個section有幾多行?
睇黎我條頸唔使要啦
側邊先多野睇wor
有咩睇先
有咩睇
唔會落台啦
唔驚啦,佢地唱非主打歌都係一字排開咁唱
睇場邊搞機
唔好再做啲膠嘢啦
港森啲應援已經膠到仆街 又要出個咁嘅公告搞著阿東
香港個朵就嚟臭到傻
唔明喎,想出碟嚟收藏唔係好正常咩,有幾膠呀?
咁想出碟,就唯有同大會表達意願㗎啫?
咁係SD Email先可以有條理咁講啫?
定係有其他方法,不如你講吓 

至於你話港森啲應援膠,我第一次追韓團無咩經驗。
唔知其他Fans係點應援,我見佢哋好似都有心機?
但如果你咁不滿佢哋個Plan,點解你唔整個好啲?
有需要咪大家夾多份錢俾你啫 
出碟收藏點睇都係dcc做 唔係演唱會主辦公司做
你send email除咗show俾大名睇港飯有幾煩有幾白卡怕咗我哋以後唔接dc嚟搞港場之外有咩作用
大名代出要同dcc計分成個啲 剩係港場受眾有幾多呢 公司有商業考量 人哋係睇賣票數據 知唔知搵人拍片剪片執片印一隻碟要幾多成本同時間?仲未計帶專業器材嚟
做嘢前可唔可以用個腦諗吓先 表達意願都表達啱對象先 飛都賣唔曬仲好意思炸主辦叫人出碟

同其實應援大會剩係俾一家做嫁咋喎 咁佢哋本身無講緊有咩應援 我點預知到佢哋搞到咁
佢哋講到天花龍鳳話公司唔俾佢哋搞應援 出咗個公告之後 其實有好多海外飯問我發生咩事仲要帶風向帶到有啲唔知咩人係fromm度做吩咐東做啲嘢令應援順利完成到追咗7年真係未試過有應援搞手會咁樣出公告指控公司唔俾佢哋搞應援

而家佢哋出啲公告 就明公司點解會ban咁多啦
話本身係抽卡機放後台 而家收放堆塔羅卡佢哋自己後台得閒玩>自我感動型應援 佢哋係後台會唔會有時間係度抽卡呢 嘢都未必有時間食仲玩咩卡牌
生應送港式蠟燭呢啲上次周年已經送咗堆勁阻埞嘅造型蠟燭係公司 佢哋都無機會用到 公司又無咩位已經講曬唔好再送啲齋放置型嘅禮物去同點解今次又送多次蠟燭唔明白喎真係 東又唔係特別好呢樣野
最唔明係點解大合唱剩係fairytale個陣做 encore就剩係叫dreamcatcher

台場應援已經搞到成舊屎咁 港場仲要再連環車禍真係
腰幻就一定
大波呢我覺就 ... 唔好玩啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞