點解啲移民Tg group咁多癲佬既

409 回覆
641 Like 19 Dislike
大部分活躍果啲屌鳩人有事番香港
其他人有野請教 就擺哂款
點解班友咁極端既
捨棄得香港、自己家鄉既人會係咩好人
你幾時聽過以色列俾蛔撚殺,以色列人係光速搭船搭飛機走
係零呀
因為本身香港都多癲佬
又真駁唔到
入呢D group既人就已經係一班癲佬
Group主同班admin串過馬撚。

個group唔俾人問野,問兩句自然有班admin同護主狗衝出嚟屌柒你。
邊個group?
唔幫佢宣傳了 仲入group真係正傻仔
點過馬路都問
事實上就係on9都好多
公道啲講 串係串啲 但係都幫到人嘅
你知有時啲伸手黨幾惡頂㗎啦

完全唔自己search下chat history, 睇下group啲stickers,一味想問乜就乜,你答咗幾千次同一條問題都會躁啦
咪on9
人地以色列係政府同人民企埋同一陣線
一齊反外敵
香港係呢個case咩
你意思係強國入侵香港

痴撚線,以色列有國防,香港有條毛
其實可以開一個網站寫哂資料,之後搵人pin上去group咪得。唔係人人都識用tg
你係咪唔知道10月7日之前以色列發生咩事?
連續幾個月玩到好似19年香港咁,周街火魔喎
你唔係以為利庫德集團受以色列人民愛戴下化
同外敵一齊打鳩自己人民
由1984年到依家,去到2019年都冇人準備同中共作戰,所以歷史就決定左人地有國家,而你地冇,只可以做CCP奴隸
On9唔答咪自己skip,即使真係on9 屌完一句就收啦,班護主狗來來去去嗰幾句,人地一句你屌返人幾十句 仲要有時唔撚關事 都扯返前面嗰啲嚟抽水,真心邊個真係阻住人睇有用嘢大家心照啦
以色列當年建國咪又係毛都冇仲要畀英國政府玩鳩佢哋

人哋全世界嘅以色列人猶太人都係喺世界各地買機票返去耶路撒冷買軍火做世界

香港??
Tg班友好似無朋友咁 全日都係上面吹水
好似攞左pr都mon得好撚緊咁
最多咪唔覆 班友咁躁做咩
呢個世界大把人咩柒都問架啦
少少野都睇唔過眼
正常人覺得伸手黨煩會索性skip左佢。但有啲會不停咁重覆搵位串人兩句。

可能現實得唔到認同所以相對選擇花多啲時間係tg 啲gp到掛。

個feel其實幾似啲啲司老屎忽
個班人無屋企人架嘛。孤兒無咩細藝咪日日上網水

幾個谷都係離離去去個班人,唔好群埋去就得
咩group,想join
香港人性格係咁架啦
去到外國見到香港人走遠少少就岩
唔害你都算執到
仲諗住會幫你就太天真
特別係香港人私讓易手車果啲
見到香港人賣車
睇都唔撚洗睇
即走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞