貓義工係世界上最善良嘅人

55 回覆
61 Like 1 Dislike
開名啦

我見個義工好多人撐佢
唔似樓主請到咁!相反樓主睇完貓仲好似好慶幸自己無領養到而沾沾自喜,黑心到核爆!

係另一個人開post話呢個義工3個月問人10次捐錢,比左幾千蚊,覺得受騙同滋擾開post問人點
當時個post無開名,上面嗰個當時人主動話退款,成個post都係撐義工,事主話佢明顯收多左醫嗰隻貓嘅錢都唔出聲話夠,撐義工嘅即刻話多左嘅錢咪救下一隻,唔覺得有問題,咁多人撐佢會淆咩
就算樓主post去天貓都唔會有人撐,嗰個係義工港豬場佔多數

呢到又係見到佢地on9,盲撐嘅一面

呢兩個就係領養人出爾反爾,無人迫佢捐錢,捐左就問人攞番,誠信破產!呢d人先恐怖!又要威又要帶頭盔!
你係義工?
義工出沒注意

捐錢會俾人起底

你捐埋我個份
你係義工?

好明顯啦
你係義工?

好明顯啦

我唔係義工囉!唔洗做義工先可以有分析能力!天貓果到義工有同果樓主老婆解釋過的,你地先係盲撐樓主囉!
你係義工?

好明顯啦

我唔係義工囉!唔洗做義工先可以有分析能力!天貓果到義工有同果樓主老婆解釋過的,你地先係盲撐樓主囉!

屌你老母,收嗲啦
繁殖場畀錢救同買貓有咩分別?
義工收收皮先啦 有心救就拎自己錢 冇錢又要救
到冇錢就搵人乞
你地個撚個都係咁
好啲果啲都會話啲錢用左係邊
有啲直情收左錢就消失

平時就當晒啲申請領養既人係狗
但冇錢有要搵水魚落搭
垃圾

攬撚住啲貓過世啦 啲貓比你地「救」完又咪係住個爛鬼兩呎籠 食埋啲垃圾糧
係比繁殖場環境好少少既
但有人要又唔放手 你地真係誤左隻貓一生喇
貓義工 咪撚再害貓喇 放過佢地啦
想問下上面條貓異工 點解寧願放番啲貓去街咁危險都唔比人領養?
執完嗰啲貓屋企有幾大地方比佢長期活動?點解寧願比佢地困住喺咁細既籠都唔比有心既人領養?
想問下上面條貓異工 點解寧願放番啲貓去街咁危險都唔比人領養?
執完嗰啲貓屋企有幾大地方比佢長期活動?點解寧願比佢地困住喺咁細既籠都唔比有心既人領養?

偽善者
之後就會屌你地班仆街唔自己落手落腳救貓
就係佢地愈來愈多人買貓都唔去領養

偽善者

嗰班異工最鍾意唔夠人講就「你自己去救囉」
講到無救過貓就唔可以出聲質疑佢地咁

偽善者

嗰班異工最鍾意唔夠人講就「你自己去救囉」
講到無救過貓就唔可以出聲質疑佢地咁

比人質疑下就話你地自己餵街貓執啦
好心冇咁大個頭唔好戴咁大頂帽啦
非洲夠多細路就死啦 又唔見佢地周圍問人乞再去捐
你話捉左人地返黎會比頭安穩住家就話姐
你捉到人地返黎就困籠 可能佢心諗 我係野外都唔會餓死 但有自由 係異工度就食得唔好又住得唔好

人坐監都會提供三餐既 又得閒放下風
但d街貓做錯咩 要捉返佢比佢地折磨

錯就錯在出現係班19異工前面
夠疆就垃圾貓義工入黎面對
我屌撚到佢反皮
垃圾
一排冇上黎,竟然係咁。其實我唔開名大家都見到係邊個啦 我聽老婆話,唔再追究呢件事,點知有人上黎玩自爆 我沾沾自喜慶幸自己冇要隻貓?你冇病呀嘛,你如果有講清楚貓仔情況,我接受叫心甘情願。你冇講清楚,我事後發現,呢啲叫受騙。
呢件事上,我已cap好晒圖,要玩嘅,我準備好
借朋友ac

佢上水講野:
https://www.facebook.com/kuromi.tungtung/posts/10207674472499722

算鳩數吧啦,人地退唔退錢我地冇捐嘅又理唔到。不過原來搵到隻病貓翻黎,作幾個感人嘅故仔出黎就有人捐錢,何樂而不為。作完故仔,前言不對後語都有一班同好異工撐,怕閪你地班友仔屌佢地咩。我發誓領養寵物一定唔再搵異工,唔係生仔冇屎忽
屌,我宜家怕咩同你玩 原來貓異工一句不合就合公開埋人地啲资料架?咁大家以后捐钱前预左掉落海先,因为追人条数系会比人公开埋个名。异工好野
屌,我宜家怕咩同你玩 原來貓異工一句不合就合公開埋人地啲料架?咁大家以后捐钱前预左掉落海先,因为追人条数系会比人公开埋个名。异工好野

做乜鳩野變晒殘體
係另一個人開post話呢個義工3個月問人10次捐錢,比左幾千蚊,覺得受騙同滋擾開post問人點
當時個post無開名,上面嗰個當時人主動話退款,成個post都係撐義工,事主話佢明顯收多左醫嗰隻貓嘅錢都唔出聲話夠,撐義工嘅即刻話多左嘅錢咪救下一隻,唔覺得有問題,咁多人撐佢會淆咩
就算樓主post去天貓都唔會有人撐,嗰個係義工港豬場佔多數

呢到又係見到佢地on9,盲撐嘅一面

呢兩個就係領養人出爾反爾,無人迫佢捐錢,捐左就問人攞番,誠信破產!呢d人先恐怖!又要威又要帶頭盔!

陰公,捐完錢仲要比人開名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞