[求救] 同居分手,條仔唔肯搬

345 回覆
42 Like 620 Dislike
樓豬男人黎
租約落邊個名?
交租有冇記錄?
絲打身材好唔好
咁既款都有女倒貼
樓主都應該好唔掂
我有俾你屌架
畀個合理限期,佢搵新屋又好迷你倉又好
佢啲嘢你執定擺一邊
到期唔搬,即刻送落垃圾站,最多出埋搬嘢錢

佢瀨皮你又冇決心,肯定瀨一世
屌你老母你d 撚樣價值觀真係好撚嘔心
有問題一定係其他人有問題
自己搞成咁就一定係社會既錯
女人全部都係雞
而毒撚就係絕種好男人不過無人揀

你憑咩?
落我名 有記錄 每次都係我銀行過比業主
啱啱用WhatsApp 有record
deal左12月尾
如果乜7 都係你出錢既
你報警佢有咩原因一個月先走
唔同我上fd 度坐可以又可以咁樣賴死又一個月
你咩樣咩身材
上面都有提到係點由AA變女外男內

巴打係咪溝女失敗要靠踩人提升優越感

如果個個人啱啱識對方就知對方係咩人
咁我諗都無咩人分手
話自己要返學唔得閒喎
幫佢call gogovan 都要一個月
即刻搵人換鎖,佢啲嘢幫佢pack箱順豐到付返比佢
家陣住hall咩 唔知對方係咩人又同居
初頭都包裝得超好同居2個月先慢慢見真章
第3個月就出軌食女同事
咁撚似我識一個人...俾個男友食住...最後仲要俾人飛先......

佢散左之後又沉個人夫
咩叫做12月尾?要講定邊日,總之12月邊日幾多點幾多分,啲嘢仲喺度我就掉
你勁認真
你價值觀仲有問題 明知靚仔fuckboy呃蝦條
送上門俾人當雞咁屌 沉哂船就話無好仔
係你睇唔到連登啲油頭粉面既毒撚姐
憑你哋成日想越級溝仔撞哂板嚟笑囉
靚唔靚仔
懷疑你假膠
咁既廢柴你都睇得上眼 係咪靚仔嚟
點解仲要等12月尾直接whatsapp通知佢搬走,跟手報警留個記錄,之後落管理處取消住戶證,換鎖啦
垃圾渣男你駛同佢諗咁多總之以後做所有決定首先諗嘅一定係點樣對你自己最方便,唔駛俾面條仔
佢仲有嘢係間屋又點,唔係你問題叫咗佢執,唔執咪次次上嚟撳鐘登記身分證囉,大家鬥煩睇吓邊個頂唔順先
如果掉轉係男趕女走連登一定會叫條仔趕盡殺絕,就算無地方住無地方擺嘢話知佢死啦唔係你問題,叫佢俾個女同事地址嚟你執哂啲嘢gogovan送過去啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞