[ONCE]TWICE討論區(50) 已經由月出週邊演變到週出 ONCE腎還好嘛?

1001 回覆
56 Like 26 Dislike
睇音樂台啲post笑死

你個名

就黎上連登做咩都要批准架啦,一個人唔滿意就全部人都要跟佢做架,仲勁過共產黨
音樂台有歐美有日本有本地PO,只係冇乜人推咁解,如果香港樂壇係好似以前咁勁既話都大把PO啦,某程度上都唔係我地壟斷 ,佢地咁講全部睇KPOP去MAMA既去打靶好唔好
睇音樂台啲post笑死

本身諗緊晏就扮工點過好
依家叫有啲野玩下
睇音樂台啲post笑死

你個名

就黎上連登做咩都要批准架啦,一個人唔滿意就全部人都要跟佢做架,仲勁過共產黨
音樂台有歐美有日本有本地PO,只係冇乜人推咁解,如果香港樂壇係好似以前咁勁既話都大把PO啦,某程度上都唔係我地壟斷 ,佢地咁講全部睇KPOP去MAMA既去打靶好唔好

香港樂壇以前同Kpop一樣, 好多FANS

成日覺得佢地係開POST搞笑
睇音樂台啲post笑死

你個名

佢地唔中意咪自己推佢地覺得係音樂既PO囉

但又推唔到上黎 喺求發脾氣

根本就音樂台共產黨
有冇人有pop up store d 卡
想換卡

收到了
但size好細帶唔到
唔知佢有冇比錯size我

你唔係轉左L size咩? 度下係咪20mm咪知

收到了
但size好細帶唔到

減肥快D, 藍色係MINA?
睇音樂台啲post笑死

你個名

香港樂壇以前同Kpop一樣, 好多FANS

成日覺得佢地係開POST搞笑

係,但近年收晒皮,你係有成績就自然多人留意,但係而家香港做唔到,乜撚野坤哥乜乜柒柒都可以係紅館開SHOW,以前紅館係出左唔知幾多碟好多歌有實力既歌手先上到去
睇音樂台啲post笑死

你個名

佢地唔中意咪自己推佢地覺得係音樂既PO囉

但又推唔到上黎 喺求發脾氣

根本就音樂台共產黨

講真討論區作用係咁,你唔比人討論咁仲叫唔叫討論區,入去同志同道合既網友傾計都比人屌,咁有咩意思
唔止音樂台,其實連登根本癲撚過共產黨,古有批林批孔批周公,連登就乜柒都批,連運動員幫香港爭光都要反,我諗唔有咩唔洗比人屌

收到了
但size好細帶唔到

比左S size我
得180mm
心淡哂

買到返黎唔岩戴真係慘過食屎

收到了
但size好細帶唔到

減肥快D, 藍色係MINA?

手腕點減

利申:紅巴

咁你收得皮唔洗戴,手腕可以話冇得減,除非你絕食

收到了
但size好細帶唔到

比左S size我
得180mm
心淡哂

睇下有冇人換?
唔洗理我....我入嚟推POST 嘅!

講黎托咩 ADMIN都唔會理
[ig][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/24/163753_c5b2cb605e5300df56ab896446cfe58d.jpg[/img][ig]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/24/163753_545f8ecaa1152fb92aa1eefbe9e375d0.jpg[/img][/url]
收到了
但size好細帶唔到

比左S size我
得180mm
心淡哂

買到返黎唔岩戴真係慘過食屎

Sad爆

咁撚慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞