「最強BODY」郭珮文天然呆奪42萬終極大獎 被麥美恩熊抱 「黃金畫面」震撼網民

17 回覆
3 Like 18 Dislike
《萬千星輝賀台慶2023》今晚(19日)舉行,台慶大獎環節成為全晚高潮!價值259,000元的電動車,由年僅15歲的聲夢歌手趙紫諾奪得。另一個大獎是42萬存款戶口,郭珮文、陳豪、朱凱婷及黎寬怡成為有份抽獎的幸運兒,稱將機會留給其他人的陳豪,在阿叻提議下把機會讓給馬國明。

無端端要抽獎的馬國明即時流露「天然呆」原始本色,但郭珮文卻成為「天然呆2.0」,初時知道要抽獎顯得一臉茫然,最後兩大「天然呆」在曾志偉提議下猜包剪揼,郭珮文即時KO馬國明變大贏家,她即表現不知所措,再次「天然呆」。而司儀之一的麥美恩突然「加持」熊抱郭珮文,令有「最強BODY」之稱的郭珮文,其35C激凸身材更激蕩,大批網民聲稱「頂唔順」!

其實麥美恩是「慣犯」一名,前年李芷晴以低胸裙出席台慶並獲大獎,麥美恩high爆熊抱,令李芷晴波濤「胸」湧!
圖?
純文字討論?
又要屌你老母好難受
蒙頭一定好爽
射左thx
真係有得拎獎先算
有40萬好過拎獎啦
你覺得真係有40萬?
你覺得40萬好多?
又係呢d白鴿眼連登仔標準答案

好似扔低一句就好型咁人上人40萬對你黎講散紙黎啦一定
好撚樣衰
兩個可能性啦,一係就對佢嚟講打個乞嗤就無咗40萬,一係就成世都冇可能搵到40萬已經視錢財如糞土,對連登仔嚟講梗係前者啦
條女真係好大波
以前送樓架 小朋友
40萬 tvb 好多藝員/高層 -隻錶都唔止啦
樓上唔好嗌交住
茅頭應該直指樓主老母
總經理指定大獎俾佢中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞