EAFC24 Ultimate Team 討厭區(45)垃圾promo

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
有冇邊個pro player有直播片 可以跟佢地學野
阻住我施華倒掛
明明前兩日 set曬逼搶d人都係慢半拍 hea行hea踢

今日就勁醒神唔駛點做都識自己搶波壓位

呢個係咪就係script的力量
無玩兩集呢集玩返
一開波打sb定moments慢慢執好d?
可以一戰 諗緊再買埋隻bobby
kevinchen6655打po拎住神獸隊比我追到1比1就走場
你好撚柒
人地唔夠打走場都仲要比你鞭
你估要幾多肥先做到
啲人咩都有得屌 試過贏緊5後隊2粒 玩得保守啲 係後場猜幾下條友都屌
我贏緊2粒唔通重係咁運個波送比你咩
神童張卡係咪 紅牛個法國後衛 諗緊留唔留好
我估都係92 應該唔會93
然後就跟返黑卡個價 即係4m ,呢幾日日都有totw sbc,可能過多兩日會再低少少,但都係咁上下
好撚貴,我無課,4m既話應該做唔起,最後啲大肥留到fc25
覆返對手 試下唔好high press
我咪唔搓定d先攻
佢出都係出弱化版 好似上年送啲垃圾世界盃卡咁 當多隻肥算 是撚但
其實反正做唔起包皮
而家想佢出啲實用icon sbc多啲
想佢出保底87+ icon sbc
87樓下勁多伏
Ea 點會出保底

又斷 EA
撚緊個pc dog想玩kick off但又唔識 跟住斷左
其實會唔會關對面都set左野 搞到你d人變左好似hea咁利申9up 試過射左半場都中柱
下 好撚撞得wor, 但係帶波廢到仆街
又卡最後枝旗
換件衫着 同埋聽日先打
可能接近卡旗色
我發覺巴打你好幽默
換衫好撚緊要
我都有諗過係咪好彩今日對手比較弱
但有d位好明顯 我之前就算開曬press 禁曬r1都係企開圍住人地行 今日真係會走埋去逼人 同埋好自動自覺企啱傳球路線 (我新手唔識手控d人企啱位)
抽中Pires 已經諗住掉落下個sbc 度
點知又幾順手三場三球
得79sho 但有金健康射一樣入到三分波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞