[Uaena] IU 討論區 (10) - 交完會費又可以潛水啦...

1001 回覆
21 Like 9 Dislike
但係U巴
上次我地都係1480咋喎
冇1880

1880好貴

要同自己講,1880係六個人既價錢,娘娘單人匹馬,唔會攞我地命既

你去聽返囍貼街
再睇吓你自己打左D乜

都有道理既...
apink年頭來1580, 年尾1880
但apink響香港都算common, 飯既數目點都多過娘娘
如果主辦夠膽賣到1880都算係自殺

唔好忘記仲有班強國壕架....
娘娘喺強國人氣都唔差...
你覺得主辦唔夠膽開1880 咩?
亞博
諗起趕尾班車都刺激
不過一定要支持

都有道理既...

我無話可說了
樂觀啲
第一場show-case以為最後一場
第二場又以為最後一場
第三場唱到沙曬又以為最後一場
點知仲有
第二場又以為最後一場
點知仲有

估唔到佢竟然會年年都黎 好感動
第二場又以為最後一場
點知仲有

估唔到佢竟然會年年都黎 好感動

不知不覺又一年
我見港場同首爾場日子唔係爭好遠...
如果港場貴飛都要賣到1880既話...
咁我不如去睇韓場順便去玩兩日仲開心...

唔係嗰個月就飛完美國+日本嘅話,都真係韓場好過...宜家無喇,飛唔到咁多,亞博都硬食啦唯有。
十一月開始首爾航空會有direct flight黎香港
1550仲包一件15kg行李
只要頂得順凌晨機,計埋飛錢真係只差幾百蚊(如果佢夠膽死賣1880)
真航空靚少少時間就加多百零蚊
不過我覺得樓上都講得岩
其實知恩姐咁有誠意過黎,其實應該好好咁支持下佢
順便睇下今次佢會唔會唱佢偶像金句王d歌

如果出金句王,我冷門少少,想聽《情歸於盡》...

都有道理既...

唔Q理喇,兩叉都照殺,SUTMM~

唔係嗰個月就飛完美國+日本嘅話,都真係韓場好過...宜家無喇,飛唔到咁多,亞博都硬食啦唯有。

如果你唔怕辛苦既話...
坐星期六凌晨機去...
到步訓一陣之後再去睇con
睇埋星期日場後坐夜晚十一點幾機返香港
落機都係兩點幾啫
星期一仲可以返工假都唔使請呀
但係U巴
冇1880

1880好貴

要同自己講,1880係六個人既價錢,娘娘單人匹馬,唔會攞我地命既

你去聽返囍貼街
再睇吓你自己打左D乜

巴打做咩咁激動 我之前個comment同呢句說話有咩矛盾?
我唔想佢set到咁費姐,又唔係話1880就唔睇

坐星期六凌晨機去...
落機都係兩點幾啫

燃燒生命....一直在玩命
但係U巴
冇1880

1880好貴

你去聽返囍貼街
再睇吓你自己打左D乜

巴打做咩咁激動 我之前個comment同呢句說話有咩矛盾?
我唔想佢set到咁費姐,又唔係話1880就唔睇

可能步步驚心搞到知名度高左
預見到會有幾多新人去演唱會

坐星期六凌晨機去...
落機都係兩點幾啫

唔得喇,年紀大,一個月飛咁多次,頂唔順~~
當然唔係嬲
因為我都係衝住囍帖街既誠意
點都會返香港聽
原來咁快又1年
唔講唔覺 演唱會後遺症又出黎 以為仲係早排既事

坐星期六凌晨機去...
落機都係兩點幾啫

燃燒生命....一直在玩命

三個月前試過一次weekend飛韓國,星期一清晨機返,七點正落機,返屋企換衫返工...上晝都重可以,下晝食完飯真係想死...
原來咁快又1年

話說你好似前日先睇完con 之喎
邊一個既後遺症先?
大家又上水啦
原來咁快又1年

話說你好似前日先睇完con 之喎
邊一個既後遺症先?

娘娘個種感覺唔同
個畫面同聲仲係到

三個月前試過一次weekend飛韓國,星期一清晨機返,七點正落機,返屋企換衫返工...上晝都重可以,下晝食完飯真係想死...

你係未坐 express 凌晨三點返香港嗰班呀?
七點落機再返工真係好盡喎

上個月睇完某團演唱會坐港航十一點幾個班返...
返到屋企沖埋涼都係四點左右...
仲可以訓幾粒鐘先返工
我都仲頂得順
唔知幾時會有消息講賣飛呢
等唔啦

你係未坐 express 凌晨三點返香港嗰班呀?
七點落機再返工真係好盡喎

上個月睇完某團演唱會坐港航十一點幾個班返...
返到屋企沖埋涼都係四點左右...
仲可以訓幾粒鐘先返工
我都仲頂得順

就係嗰班...諗返都幾牙煙,一個唔好彩有咩 delay 就大鑊鳥~~

港航十一點幾嗰班,真係一散場就飛撲過去,時間校得好盡喎~~
今鋪有無團飛呢 好想近距離睇娘娘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞