點解37歲158離婚女人帶2個小朋友都要搵175高

604 回覆
671 Like 66 Dislike
易拎優越感 樣呢d各花入各眼 但身高比較上客觀有標準
你話自己靚仔可能會比人屌 但你話自己高好難反駁到你

過份吹捧天才/家底 變到唔係有天份就係垃圾 娛樂文化推動好多 咩火影 死神 全部都係父幹
當細路同貓貓係一公一乸, 多出嚟嘅係佢本人同隻狗
細路要亂倫?
ching做人又唔使太盡嘅
見到話講嘢好直接,平時鍾意笑,同埋有時候唔出聲,都知道啲性格衰
埋單feel
咁佢夠誠實
你真識食

37歲生過兩件
付出咁多就係為左屌個爛閪
免費俾我屌都嫌浪費我D精
貼錢俾我屌我就考慮一下
冇哂以前loser變勁 人類靠自己改變果d野 主流一開始就係天才屈哂機
同埋道德上感覺以前會幾強調 拿唔好睇樣啊之類 雖然點會都不自覺對靚人有好感 起馬知自己係歧視人唔岩 依家完全冇 你樣衰你問題你責任
我太肥,收左皮
挪亞方舟
其實的確有好多狗公
網上食女。。。
是但開一個acct 都有仔撩

不過買大送4細。。經濟能力要有番咁上下
除非攞老綜
點會FBI,生得早既大女除時都十六七,可以食啦
想睇下條女到底咩樣

我諗就算155禿頭肥佬毒男 當佢月入四五萬
但一見到你37歲已離婚生左兩個b既女人
想你做sp不停屌閪就有
但幫你手養兩個便宜仔真係不可能的事
後生比靚仔玩完 家下開始大知道靚仔靠唔住咪搵D樣衰毒撚埋單囉 樣衰毒撚有咩好阿 咪得高囉唔通靚仔咩幅射樣毒撚
其實個重點唔係佢158
而係佢37歲結過婚生過仔都仲覺得擇偶要睇高度,都抵佢失婚
唔想歧視,但聽到做病房助理,真係好難有興趣

又返 shift 又污糟,大多都閪口閪面,啲負能量收工都未散
仲要2個小朋友+貓狗...
咩谷黎 有冇link
生過兩件
個閪99%新
你都識講唔合理, 嚇到依班唔合理既撚樣玩APP咪提高交友APP體驗
根本唔需要呢種人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞