千奇唔好買 Origin 床褥!

24 回覆
16 Like 1 Dislike
我老婆話想買床褥,話見到fb廣告 origin幾好
諗住都係果d,話可以試用100日,平平地果d

點知,諗住去陳列室試,

上官網睇,https://originmattress.com.hk/cn/%e9%99%b3%e5%88%97%e5%ae%a4/
「请至少提前兩小時WhatsApp +852 92495075 预约觀塘陳列室參觀。」 (係,佢係簡體字)

咁我whatsapp問佢,點知,足足24小時先答我, 鬼咩,咁點預約睇呀大佬

最終買左emma, whatsapp秒覆,
北角有鋪去試
上官網買,2日後即送到
瞓左半年,無投訴
果然係外國野(德國野,唔好買錯emmas ,雖然都有d係好既)

Emma 真係屌打,origin ,我唔搵origin 係咪大陸野抄人啦,anyway whatever 總之係whatsapp唔鳩覆,上到去又無人
總之唔好買支那劣質嘢

瞓夠一年先再分享
小心又有仆街仔入嚟話你打手, 我喺emma個post入面已經畀人話打手
origin都喺北角門市試過鈦金屬嗰隻, 比emma黑鑽軟少少, 但係都真係唔太差, 好似係星加坡仔出, 大陸做
觀塘門市正路你whatsapp佢佢會畀密碼你自己入去, 因為嗰間冇員工
北角嗰間上樓門市反而有一個員工, 嗰個門市佢話新開
分唔到emma emmas
假嗰間好成功
Emma邊款床褥好
origin 用家
我反而覺得emma 淋得滯
但我床架買返emma
黑鑽
係咪搵大波妹拍果個
同tempur比,邊一個好啲
見到fb廣告 origin幾好
話明廣告 梗係拍到好好

唔理好唔好,但連試都試唔到, on99
好差,CS 隔24小時先覆
小心emma,佢好撚多沙甩出黎,
問過客服話佢地個床套formula係會甩沙
個床套咁伏
瞓緊海馬
lm
點解 =.= 係咪origin 反打手
唔知
推,買 Emma 唔好買origin 抄狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞