魚波(牙波)是不是香港電單車Youtuber頂流?

87 回覆
7 Like 84 Dislike
係 好耐無睇 唔知仲有無拍
炆崎,玩緊wheelie唔得閒拍片
唔係老虎除頭盔個條咩
佢係有心做既,不過好似太貪心又拍片又改車又做生意又溝女又26變46。不過香港26依家冇乜邊個可以睇,monkey又拍試車片傾斜去晒電車度。所以都會睇下13N、超激人果d台仔channel.

最好奇佢係咪好疊水,點解可以又養咁多26又買新車又做生意又搬舖
佢咁做法身體一定頂唔順

本身已經瘦到皮包骨
佢做到超激人咁唔怕比人屌又唔怕照出跑山/試車片以前啲片唔拍返都係因為比人屌
屌你講嘢都冇point 嘅
就咁睇你起碼傻閪過佢 起碼人哋有表達能力
佢比人屌d 咩
雖然佢做咩都好似會比人屌,加埋佢本人又好carry特別同行眼紅一定大大力咁踩落去
睇佢啲片淨係覺得佢好污糟 唔好話有潔癖既人睇
我諗正常人都頂唔順 最記得佢用隻偈油碟煮水煮魚定唔知酸菜魚
點洗得乾淨我都唔敢膽食 cls

砌部cb400r 比陳明冇咩comment 可能陳明係好鍾意好感動
但砌部殘車比條女 唔講又殘又舊又污糟 ABS都唔知有冇
好聽D 就話練技術 唔好聽真係好危險
佢條女都係因為佢所以試下學26 又唔係D 男人好撚鍾意26 好鍾意好raw 既渣車感覺

就算唔係D港女 為打卡拍片 整部2手vesper or monkey 都好

佢係樣樣都有D 但個隻好明顯市井feel 想努力上遊/ 充滿正能量
要帶比大家乜乜物物種心態, 唔係幾討好
要改下佢presentation
整車:比車房屌
試車/出車:飛車教壞人
覺得佢污糟 開頭都有同感 但後尾又覺得玩得26 其實邊有好似46咁‘’市井‘’
出部車俾條女操 佢條女好似係學牌就出車 除非諗住叫佢出部m仔俾佢啦 唔係都唔知點練個路試 又要考慮埋上P之後操車 cbr150 我覺得ok窩 唔通出部R3俾你 再側邊裝啲護架俾你練8字? 危唔危險睇人啫 你手車屎 係危險嘅踩單車都危險架啦 佢學車又喺鴨脷洲 又有魚波旁住 點撚樣危險啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞