[凌晨4點的拉斯維加斯] F1 2023 拉斯維加斯站 2

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
要表決嘅成個公堂一齊表決!
條rule寫明一定要罰。

可能fia知罰左會奶野所以問哂咁多隊可唔可以開恩。有人話唔得未好似依家咁放風出嚟話邊隊話唔得,等個隊去受靶。計劃通
點解?因為fia係垃圾黎,睇住本書判都可以鳩黎判錯,今次冇書睇唔識判跟住索性射個波俾車隊咁自己就唔使上身,真係成班都係垃圾黎
容許我誅心少少
其實我諗緊一樣嘢就係
FIA係唔係想將 罰辛屍而俾人屌 呢件事嘅責任賴埋落Benz到

扮L哂野「我地都唔想罰辛屍架,係toto Wolff lor」

鬼鬼鼠鼠成班冚家剷
呢個思路應該係 推咗個責任出去 拿 唔係我罰呀 係你地當中有人反對咋
係咁岩得廁所狼反咪順理成章變左風向齋屌狼
如果喺喊蛇中獎,Toto肯撚定出嚟話Lewis爭啲死又點點點
擺明,如果十隊都同意當然冇問題,有就可以射波俾人,總之結果點都唔使揹鑊,FIA一貫作風
今次本書有寫,一定要罰。幫左拉利架啦,但有隊黑色車唔肯咁無計啦
https://x.com/NouvelleChica/status/1725841886496092418?s=20

//spent so many years with an easy car to drive. With extra horsepower//
唔計苦主拉利,其餘八隊都撐唔罰,Toto咁樣行出嚟同熱狗、健吾冇分別

連Horner呢啲出名sore loser/winner都肯撐拉利,更加唔好講撚樣Zac。平治日後蝕底後冇人幫,真係唔好怨
FIA賤
ToTo Wolff 蠢

Toto Wolff 家下應該好撚後悔,應該走去支持聯署
依家因為少少既短視眼前利益,跟住就俾FIA班冚家剷擺埋上枱
佢把口都出名臭
Dklm Sainz好能無辜
垃能圾fia
有得揀Max應該唔會去賭城
Max係咪瞓得唔好?咁好火
本身佢都唔想去賭城賽,今次仲要搞到咁混亂咁多問題,唔屌就奇
好地地捱左兩日夜,佛都有火啦
咪又係幫MAFIA洗地
你荒DTS會屌咩
肯畀十隊表決已經算好咗

係黑平反對姐
ocon呀嘛

唯一一個要講手嘅車手
到時拉利咪反對
錯啦,緊係拍你個名到最尾點樣都係變返我問天啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞