陳卓賢Ian Chan討論區(41)ʕ•ᴥ•ʔ新歌《夜視鏡》出咗喇 \(^o^)/

1001 回覆
21 Like 11 Dislike
咪就係聖誕正日開始豚綜係聖誕禮物
知唔知有幾多集
搵唔返相關post
多謝
今日笑話made my day
Myb得今年嘅歌係自己作
其實wiki好容易好過衝出黎柒
Myb公開求好多次都做唔到嘅嘢
原來係因為佢啲歌冇人聽
洗人腦之前再建議下睇下listeners
唔好屈loop呢個係人數
一到年尾群魔亂舞
成班商台員工上身宣布哂啲獎係邊個
冇人知Myb今年係咪又做工具人
佢拎到獎先接受你哋惡毒的祝福啦
年年用完棄即鬧完一輪激fans之後
又role play 返自己係清高脫俗缷哂俾其他人
希望啲kam losss都唔好成日走出去柒
唔知豆講緊邊度 但想覆你最後嗰句

其實真係好想講 佢未穩拎獎之餘亦都未完全冇機會
講到佢一定拎硬同實拎唔到 兩樣都講到咁死真係唔係幾好

明知公海唔洗成日講心入面嗰句說話出嚟
講到一定冇 到時如果有獎咪樣衰囉
同埋都唔會有非fans可憐你 只會覺得你班fans煩膠
仲會引晒啲kam fans出嚟講嘢 最後只會又同其他fans嘈

有時為左啖氣 引伸咁多麻煩自己攞嚟搞 又唔係唔知而家個時勢係點

但其他歌手fans好醒目 匿返自己地頭鬧 係唔知點解啲佬永遠都要自己衝出嚟
好似冇人知咩叫靜靜地贏
贏左先慶祝都未遲
電台呢啲控制唔到嘅
咁公開急住發表自己偉論真係唔知做乜
開始覺得最蠢fans係losss
myb listeners 同晒同期所有歌手比 其實真係唔差

唔知邊個話係loop啦 呢個數邊loop到架
係嘅話以fanbase計 佢都唔會隊內第一咁耐啦
平時已經淨係focus佢自己個數 邊個笑佢冇人聽?

人地邊會撐你 只係話你拎唔到好正常
最後又要靠自己友撐返

而且今日星期五咋 講仲未開播而嘈會唔會太早

不如試下唔好做吳卓羲
唔知你講緊邊度+1
明明佬sss好多時都幾醒
一到呢啲時候啲蠢蛋就走哂出嚟係咩事
淨係講tg入面一有頒奬禮賽前鳩up分析就衝哂出嚟打飛機
啲正視聽回覆好似冇人理
智商急速下降
知道你講邊度啦
話hellosss2021年嘈佢要坐冷板凳 hellos爭取 所以成功呢兩年比晒ap佢
嗰年hellosss點會唔知佢唔會有獎啊 咁霉 其他人笑佢年年白果就有份

又話佢啲歌冇人聽

仲話今年先自己作
咁實係舊年冇作過都有唱作獎啦
唔同platform鬧my b嘅都見到有人講創作獎
想問呢班人係咪有鄉音
應該係
跟據舊po佢地講慣支語咩白飄定白標

Delay覆埋豆同飛飛
公海嗰啲帶緊風向既谷有咩人你知我知單眼佬都知
奉勸佢地一向回頭是岸啦
最早講佢偶像有人照都係同一班人嚟
依家同人玩得咁開心

至播放率呢
日日群埋講903同邊間公司deal 咁仲洗咩討論值唔值
我係佢地就希望正主唔好攞呢啲圍威喂獎啦
咁黑暗

不過本麵唔信可以繼續討論

to:有mon呢度既佬, 出公海玩請帶腦
好黑箱
if you can't beat them join them
最緊張就係佢哋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞