召集所有鍾意K-ON!輕音少女嘅面孔#11

1001 回覆
30 Like 3 Dislike
Go! Go! Maniac
點綴第二季開頭嘅樂曲。藉著將歌詞砌入high tempo嘅曲,變成咗一首「弊啦 停唔到 停唔到」(第一句歌詞)嘅歌。將能夠表現出作為band嘅一體感,開心到不能自拔咁演奏嘅氣氛塞咗入首歌度。
雖然豐崎愛生收到隻歌嘅時候話未必唱到,但係到最後都要佢成功唱到出嚟(笑)。雖然係一首主歌部分錄咗整整兩日,剩係音樂部分都錄到朝早嘅一首難度S嘅樂曲,但係因為其他四位都要唱和音,所以HTT全員都體感到呢隻咁快咁密嘅樂曲。
9月4開學準備chur爆自己
9月4開學準備chur爆自己

點綴第二季開頭嘅樂曲。藉著將歌詞砌入high tempo嘅曲,變成咗一首「弊啦 停唔到 停唔到」(第一句歌詞)嘅歌。將能夠表現出作為band嘅一體感,開心到不能自拔咁演奏嘅氣氛塞咗入首歌度。
雖然豐崎愛生收到隻歌嘅時候話未必唱到,但係到最後都要佢成功唱到出嚟(笑)。雖然係一首主歌部分錄咗整整兩日,剩係音樂部分都錄到朝早嘅一首難度S嘅樂曲,但係因為其他四位都要唱和音,所以HTT全員都體感到呢隻咁快咁密嘅樂曲。

愛生live都唱到依首 好勁

愛生live都唱到依首 好勁

不過有d位唔記得扮返Yui 冇計 剩係唱到已經好難
睇黎成年要自己一個食lunch

仲唔訓

仲唔訓

有我地

仲唔訓

有我地

唱完通k 冇撚左聲

仲唔訓

有我地

我連續3年3餐出街食咪又係咁過

仲唔訓

有我地

主動識下朋友

其實,自己一個仲開心

仲唔訓

有我地

主動識下朋友

其實,自己一個仲開心

發現我頭先未訓醒睇錯嘢
以為你只係講緊出街食
唱完通k 冇撚左聲

有k唱

仲唔訓

有我地

主動識下朋友

其實,自己一個仲開心

毒撚如何結交朋友

我日日有mio陪我食飯咁多年佢仲係咁怕醜

仲唔訓

有我地

主動識下朋友

其實,自己一個仲開心

毒撚如何結交朋友

結交毒撚朋友

我日日有mio陪我食飯咁多年佢仲係咁怕醜

仲唔訓

有我地

主動識下朋友

其實,自己一個仲開心

毒撚如何結交朋友

結交毒撚朋友

我地係好朋友了

仲唔訓

有我地

主動識下朋友

其實,自己一個仲開心

毒撚如何結交朋友

結交毒撚朋友

我地係好朋友了

2年前今日
梓喵到貨
時間過得真係快

2年前今日
梓喵到貨
時間過得真係快

你想引春叫?

2年前今日
梓喵到貨
時間過得真係快

你想引春叫?

wifi

2年前今日
梓喵到貨
時間過得真係快

你想引春叫?

wifi

2年後今日
wifi仲未到貨
時間過得真係慢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞