[諾狗好行唔送 梅狗 You are the next one] 曼聯終極FF群魔亂舞區 [2522]

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
屌,上季真係比條柒頭呃撚咗,以為年輕球員撞牆期加上蘇b後期球隊內亂低沉左一季,之後上季大爆發,原來係回光反照
下半季大爆發,準備寫信向大福哥道歉啦
爆石就有佢份
佢係爆先好講到時寫封道歉信寄比佢都得
本多終勝呀
龜哥都得,我大福哥一樣得
打贏希臘黑警先再講

雲達沙無啦啦提Onana做乜鳩 佢係咪諗住搞下笑
好攰
學友唔係玩膠 佢係本身膠
襯般奴有價賣咗佢套現好合理

假如基沙文黎到,佢當然唔係核心
但以佢作為輪換替補,同時搵另一個可以長遠擔大旗既核心

成件事唔覺邊到膠

前提係基沙文轉會費唔太離譜、唔使簽長約
同埋要佢肯黎
近年踢成點
返下體會好似重生
呢2季fit到爆
《曼聯有人情味,將推行畢業生計劃》

今個星期,曼聯為一啲正在尋找新球會、由重傷中恢復,或者希望改變職業生涯既前青訓學院球員,舉辦左一次訓練營。

Callum Gribbin和-Ro-Shaun Williams 等前球員都有參加今次既訓練營,明年球會將會推出一項正式計劃,令該計劃成為球會既固定體系。

明年初,曼聯將會啓動一項全新的「畢業生計劃」,幫助過去11年內離隊的227名前青訓球員克服傷病、學習技能並提供相應支持。

上週包括Callum Gribbin、Tom Thorpe、Ro-Shaun Williams 等前青訓都回到卡靈頓,參與了為期一週的項目培訓,除了正常的訓練,他們還針對曼聯U21和侯城的友誼賽提交了球探報告。

米路出事都係因為貴+核心場場插喉咁踢
真係講大會重建嘅case有AC簽住烏, 巴狗簽利雲, 阿狗簽佐仔金章
下年佢都33
又買個返嚟養老踢1,2季又換血?
買佢返黎都唔會比核心佢做啦
龜哥用作品說話 福哥只係用PR說話
駛撚簽佢咩 就算賣般狗咪用MM7做核心
半個Ajax青訓
就黎next two decades 架啦
又嚟做bench viewer真係當人傻的嗎
Gribbin
越踢越好 而家差唔多有返最勁個期水準
同埋assist有3球

足總揀埋堆濕鳩歌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞