嚴選麥記最佳醬汁!

46 回覆
101 Like 26 Dislike
蜜糖芥末無得輸 唔知幾時再有

又要等佢下年出 買左30盒已經用哂

今年有無出過?我等佢個shake shake薯條等到依家啦

過左啦 早幾個月先出完

不過好似唔係薯條 係出麥樂雞

Honey mustard

AGGER

個陣出左冇耐 我突登散買18件 共8盒 再+2$買多2盒 共10盒 拎走個陣比人問係咪打錯單

AGGER

個陣出左冇耐 我突登散買18件 共4盒 再+2$買多2盒 共6盒 拎走個陣比人問係咪打錯單

AGGER

個陣出左冇耐 我突登散買18件 共8盒 再+2$買多2盒 共10盒 拎走個陣比人問係咪打錯單

我係直接排隊買30盒
之後等左成10分鐘
我就問 唔好意思 點解醬都要等咁耐
佢就拎左個紙袋 放30盒俾我
黑椒漢堡個汁完爆晒你地啦

過左啦 早幾個月先出完

即係今年仲未有shake shake薯條呀?
泰式辣醬冇得輸
大雞醬
大雞醬

之前成日見到麥記啲人會大大聲叫入廚房要大雞醬,依家呢個畫面好似少咗出現
大雞醬

之前成日見到麥記啲人會大大聲叫入廚房要大雞醬,依家呢個畫面好似少咗出現

好似太忙唔比, 不過食得多覺得肥 我都沒叫5年_

過左啦 早幾個月先出完

呢個我又冇印象

過左啦 早幾個月先出完

呢個我又冇印象

等佢個和風紫菜等到今日
燒烤醬
bbq醬無得輸
芥末醬>泰式辣醬>燒烤醬>普通麥樂雞醬>唔點>茄汁
芥末醬>泰式辣醬>燒烤醬>普通麥樂雞醬>唔點>茄汁

寧願唔點都唔要茄汁
lm
hahaha

過左啦 早幾個月先出完

呢個我又冇印象

等佢個和風紫菜等到今日

如果係shake shake薯條個蜜糖燒烤味可以去jollibee食風味薯條bbq味
個粉係一樣味

過左啦 早幾個月先出完

呢個我又冇印象

等佢個和風紫菜等到今日

如果係shake shake薯條個蜜糖燒烤味可以去jollibee食風味薯條bbq味
個粉係一樣味

最想食和風紫菜mix蜜糖BBQ
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞