(突發)窗口多左好多密蜂

972 回覆
978 Like 47 Dislike
再射真係要call 白車
由樓主開post追到依家
好耐無見過咁高質嘅post
有一次我個friend 都試過咁樣
果次佢岩岩屋企又係病蜜蜂[鬥]
自己手多多去搞佢 點知就畀蜜蜂咬到
本身畀佢咬果日都無事
去到第二日訓醒 發現隻手係非常痛
唔洗問啦 緊係要第一時間睇醫生
點知個戇鳩仔怕死 係都要拉埋我一齊去
我同佢friend黎家嘛 跟埋去咪當射一日波囉

好喇 去到醫生到 見到醫生係男人 心諗咁都好d
男人老狗始終同聲同氣
我個friend二話不說將隻手俾醫生睇
係咁話隻手指好撚痛 又流血 痛到成個人打鳩晒冷震咁
唉...屌...唔識點講...果一刻氣氛好奇怪
我地三個男人圍埋咁觀察一隻痛到震緊既手指 fing下fing下
點一知醫生睇完隻劇痛手指之後
就話我個friend唔洗食藥唔洗做手術
總之就乜都唔洗做 唔洗醫

我話唔係wo 醫生你係咁意都開d止痛藥黎啦
屌你老味 專科黎架 收我個friend 7舊幾水
一條鳩毛都拎唔到 我真係燥燥地
我一下拍檯企起身就想指住個庸醫黎屌
點知個庸醫一邊笑咪咪咁望住隻腫到米滋連嘅手指
一邊就舉起右手
仆街 個庸醫係變態佬黎架屌
我立即爆發 大大聲屌柒佢 做咩呀 玩包剪呀 我而家就要報警拉鳩你

個變態佬見到我拎部iPhone 出黎 竟然驚都唔撚驚
唔應我不特止 仲要係度數手指

睇到隻手指自己甩出黎
嚇到我鳩都縮埋
成部iPhone跌落地個moon爆撚晒

所以我想問下各位巴打

知唔知邊度整番個moon好

變度跌就變度整
LM
樓主記得睇完醫生上嚟報平安啊唔好要我地擔心
將水樽切開 加啲果醋同蒸餾酒落去
再將切左出黎既水樽上半部反轉咁放入去 啲蜂就會入左去唔識出返黎
好似下面段片咁
https://youtu.be/qQQuJytrQY8
樓豬保重
影張豬蹄最新情況嚟睇下啦樓主
搞掂未
唔係好明樓主點用火攻,d油唔會噴到週圍係咩?

樓主事後有冇徹底清理現場?呢d蜂好多時有其他堂口,如果佢返嚟見到個據點被人破壞咗佢地會瘋狂攻擊附近嘅人㗎。希望樓主唔好幾個鐘後返到屋企會有成班蜂等覆桌。
樓豬排完隊未?
係醫院都報個平安啦
雖然笑到我乜咁
R.I.P

樓主事後有冇徹底清理現場?呢d蜂好多時有其他堂口,如果佢返嚟見到個據點被人破壞咗佢地會瘋狂攻擊附近嘅人㗎。希望樓主唔好幾個鐘後返到屋企會有成班蜂等覆桌。

未用過壓縮氣玩噴火
樓主
樓主返黎未
樓豬而家得返一隻手,係會覆慢啲架啦
津路俠唔好死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞