[BUNNIES] NewJeans討論區(68) - 又到了Ditto的季節

1001 回覆
15 Like 4 Dislike
色狗係到咪po圖住
貓貓
睇完呢四幅圖都唔去接機就唔好話自己貓黨
真 正𠹌到
出席MAMA和MMA的歌手陣容居然幾乎沒有重疊

MMA:

NCT DREAM
aespa
IVE
NewJeans
STAYC

--------------

MAMA:

SEVENTEEN
TXT
ENHYPEN
ATEEZ
(G)I-DLE
LE SSERAFIM

--------------

除了BOYNEXTDOOR、ZB1、RIIZE這些新團以外
其他團體都像講好了一樣只參加一邊

來源: theqoo https://theqoo.net/square/3001249471

1. 在韓國辦的MMA讚讚^^

2. TXT是因為12/2~3要開安可演唱會

3. 期待MMA

4. 我不太能理解去國外辦韓國的頒獎典禮這個行為,MAMA又來了

5. MAMA的陣容很棒,都是很擅長表演的偶像,很期待

6. 看來只有新人兩邊都參加

7. 名單怎麼剛好都沒有重疊呢? 真神奇ㅋㅋ 就只有新人兩個都有去而已ㅋㅋ

8. 可惜LE SSERAFIM沒去MMAㅠㅠ 我喜歡女團,所以兩個我都會看

9. MMA的陣容再加一個SEVENTEEN就剛剛好了,他們是今年男團當中音源最好的不是嗎

10. 這樣看起來MAMA的陣容還是不錯的

11. 兩個頒獎典禮只差三天,而且MAMA又在國外,所以只選擇去一個比較好吧

12. 感覺MMA是以女團為主,MAMA以男團為主

13. MAMA的海報好漂亮

14. 可能是因為年末行程太忙了,所以只能選一邊去吧

15. 兩邊分配得非常平均ㅋㅋㅋ

(轉載請註明 韓網評論翻譯站,謝謝~)
貓貓今日好健談
又比pham偷用手機?
睇唔明
定係免治
似係本人喎
睇嚟心情好好
佢heyooo個到同emoji used by Kang唔似
應該係行開咗一陣比人偷用
https://x.com/lolesports/status/1724804581643952226?s=46
Weibo 隊服都唔送
邊個希罕你xiaohu啲簽名
好幸福
weibo都知佢哋隊T冇人要啦
Keira 圓夢了
條衰仔實大爆射

第6人都有 後備真好
唔知有冇係佢哋面前跳返part ditto
K可愛係咪拎咗其他嘢唔要簽專...
嘩 正呀
想要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞