[杰佬] 新紮師兄續集

892 回覆
8 Like 18 Dislike
但第3集有初出道既豆豆
識播一定播鐵馬尋橋
呢排咁多鐵馬家族新聞
早幾年重播過,呢度都多po追
反而馬明另一套降魔的就由17年到而家都未重播過
上次重播都成十年
早幾年有播過咩
不過降魔的算啦
肯定係有重播過,都係12點呢個時間,但唔記得係幾時,應該唔係疫情後
降魔的1好睇架,劇情對白寫得有意思,係2加太多新角色變咗膠劇
因為我麻麻哋馬國明
點解唔播金庸系列
等左勁多年
無左熟悉感覺
真 最想睇番情濃大地
海味撈家
艾威做大仆街
大隻講舅父東冇再做差佬,轉行開清潔公司,俾人誤會派帽比秦沛!

劉darling同許公子拍拖,拍拍下話唔舒服走鳩左要停廠,原來走鳩咗去馬場陪許公子睇跑馬,嗰陣時都諗住唔撈加入豪門,無線即刻雪藏安排全世界人移民。全部人消失講一句移民加拿大就拜拜,呂方出咗一集去乞求簽證咁就玩完!

杰佬老婆比賊撞死咗,同邱淑貞開始,但蘇杏璇唔接受,話佢係邪牌,杰佬局打飛機有得睇冇得食

終極大奸角係林嘉華,兩個最唔妥嘅差佬秦沛同杰佬夾埋對付佢,秦沛不擇手段唔撈都要整死佢,唔記得咗佢點死啦!
仲有瘦骨仙成條道友咁嘅許志安做差佬,當時啲人話不如你爭咗肥先至做啦
仲有"大包米"
邪牌應該係鄧萃雯?老母貞好似好後先出戲份唔係好多
所以4年後坐完監,南哥搵高進報仇。
真係唔記得晒啲劇情
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞