[人如其名]美波 Minami 373討論區(1) 2024武道館演唱會

216 回覆
10 Like 5 Dislike
a8
有4條多出嚟
今場真係好驚喜
老實講,呢場係我第三場睇
之前喺地方細場同埋NHK hell都睇過

頭兩首混音做得真係有啲差
等我仲唔開心緊嗰陣 驚喜就喺中間出現
行出嚟嗰陣真係哭撚咗 我都唔知點解
結他清唱真係聽得好開心

但係都有嘢可以進步嘅,雖然玩全live band。但混音真係可以做得更好,提琴嗰度其實表現出色,混音做好啲效果可以更好
我坐山頂位...美波清唱個時大聲到我都聽到好清楚,好開心

第一次去日本演唱會,先知每段有唔同手勢同拍手,大家都好合拍

搵唔到地方影彩帶,唯有用住呢張先
清唱仲要冇用咪喎

同埋燈光效果好靚
我個人覺得
美波 好聽過 ado

同十幾年前麻支準
果隻碟個主唱 果種味道好似
坐a3 美波係中間剩係望背影 但main actor真係好感動
門口有得攞
想知點解個個都抽到靚位
首水中reflection真係痴撚線
仲好聽過cd
坐最前嗰行 隔離左右係台灣人同香港人
似係有突登留部分前排位比海外票
首歌好撚好聽
希望可以有美波版
https://youtu.be/Sq5Dj0U06vQ?si=tWwMRrFm145pptFb
https://www.373official.com/pages/937733/schedule

開LIVE咁大件事冇人講
冇人講我講
呢排冇跟咁貼了 窮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞