我老友食一蘭被收多四毫子後痴咗線,點部署?

362 回覆
3913 Like 73 Dislike
我今日起身無啦啦收到老友一封寄畀一蘭再bcc我嘅email

其實個盜賊都只係想貨幣村嘅村民井多少少

一蘭尖沙嘴店店長 Alvin,你可摸耳畀返四毫子我老友,拜託你了
一蘭CS,想知道你哋睇到呢封email有咩感覺,你哋感唔感受到我老友嘅精神狀況?

ETV 小學數學科二年級 - 貨幣村的故事(一) (2000)
https://www.youtube.com/watch?v=aL_pkiYpH90

ETV 小學數學科二年級 - 貨幣村的故事(二) (2000)
https://www.youtube.com/watch?v=ODO4Z3Fed1o

呢個upload ETV嘅youtube channel仲要係用葉繼歡icon
我諗我老友已經買咗個教訓,以後唔會再食一蘭,同埋收到呢封bcc email嘅人,應該都成為咗貨幣村嘅一分子......
屌你老味噏乜撚嘢
樓主係咪痴撚左線
你下次食返xx.4賺返佢4豪子咪得囉 死蠢
幾毫子都寫到水蛇春咁長仲要send email投訴你不如死撚咗佢
成2舊水食碗一蘭
你係咪有病噶
一蘭CS心諗:白卡
喺新宿食一蘭1000yen有找
幾豪子唔撚係錢牙
去埋日本直頭唔食一蘭啦
就好似女人咁,日本嘅拉麵大把選擇
連登就係要多D呢D鳩post
樓主朋友加油
的士狗收多就屌 一蘭收多就得?
的士佬冇毫子都算鳩數 一蘭咁撚大間公司碌卡都要四捨五入係做乜鳩
屌你有撚病
先唔講餐廳四捨五入合唔合理,大家都知唔合理。

其實都係睇menu有無寫。唔係一句公司政策就算。
menu有寫嘅話就同加一一樣拗唔入。
menu無寫就海關見,理得你公司係咩政策。
白卡confirmed
笑到仆街
一蘭都係俾返四毫子位師兄好 癲起上嚟舖都燒鳩埋你
建議郵寄
標16.6服務費,然後用四捨五入黎做藉口收多4毫子,唔理你係咪政策,消委會投訴你都收撚皮啦
暴露年齡都要投訴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞