(全港反攻kk 園)一招K.O.錄音詐騙電話,連kk 園都讚我: 嘩牛B 喎

423 回覆
2669 Like 35 Dislike
要主動cut線先會飛線
以前有POST玩野整個30秒定1分鍾留言玩D打去既朋友
即係用呢個方式等佢轉返去KK園聽返你留言
都幾得意既?
我未聽點知佢係詐騙電話,我聽左咁cut線黎有咩用
會唔會變左炸自己留言信箱?
邊洗養 拎去賣器官都賺唔少
好難得
已經日鳩日4-8個打黎

仲有乜可以輸
已跟
簡單而言,即係將留言嘅訊息改嘟一聲
然後就接通比條粉腸

d人係咪咁死蠢😂 除左第一次要錄音之外
之後都可以直接cut線
你啱 除左有分別之外 都係無分別
我估唔到一起身有咁多人like呢個post
原來大家都好憎詐騙電話

咁我一次過整合大家問題
1.咁樣做會唔會玩爛自己留言信箱?
就算你唔玩佢,錄音詐騙電話都係會hi 到你留言信箱

2.唔明原理

Power_c_fu

你覺得接住唔講野嘅人多,定唔聽同直接收線嘅人多?

單野係咁運作的

1. KK園有program 全港打電話,不過係順豐or入境處錄音個種,叫你㩒123

2. 有真人㩒123嘅話會有種聲(樓主條YouTube片),detect到的話,先會由KK園區嘅真人聽電話

所以本身係咁:
唔洗KK園接:80%人唔聽/直接收線
要KK園接:20%人聽住等佢cut線(入面又有5%俾人呃)

可能變做:
唔洗KK園接:50%人冇set
要KK園接:50%

就係咁,佢地要浪費多啲人力

3. 懶人包呢

懶人包已整好

https://youtube.com/shorts/zbv0NaHLEtQ?feature=share

原post kk 園 嘩牛b 喎e 個

https://youtube.com/shorts/cATzOb__2C8?feature=shared
本身錄音電話都會炸你留言信箱
都係嘅 我會直接聽再放低電話
我次次撳1,佢都話廣東話咩繁忙然後轉接俾支那部聽
撳咗起碼多過幾十次未遇過 所以樓主好勁
其實反而想揾有無啲機,可以擺埋部電話度搞到有干擾,整啲超剌耳噪音去整班 kkpk
我個留意信箱detect到dtmf之後話我所輸入嘅指示唔正確, 唔畀我set
有d 台仲係用緊dtmf
你聽都只係bot, 要按埋鍵先飛到過去真人
條友好明顯唔明
樓主個方法蠢少少嘅人都未必明咩原理同意義
ios 都得?ios17好似有個電話留言信箱update
你個錄音錄埋咪得
錄左個1聲之後, 就刺耳聲
電話有勿擾模式好耐
咁玩咪即係回力鏢叫返自己痾尿
你做到 連政府都做唔到既野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞